2018. szeptember 28., péntek

Rogánt kérdeztük volna, a válaszra még várunk

Egy napig vártunk, hátha csak elfoglaltak. Más, a közvélemény tájékoztatásánál is fontosabb dolguk akadt, és ha ezzel végeztek, akkor ránk is bizonyára sort kerítenek.
Rogán Antal minisztert kérdeztük volna, vagy ha ő nem ér rá, akkor valamelyik helyettesétől is elfogadtuk volna a választ. Esetle...
https://fuhu.hu/rogant-kerdeztuk-volna-a-valaszra-meg-varunk/
#Itthon, #Vélemény

1 megjegyzés:





  1. ...közben szeretett hazánkban is felpörgött a VAKCIONISTÁK ISTENTELEN TERRORJA!!!
    Mi kell még?!...- 2021. november 29. Magyarország: oltókampány 1 erőszakos pedofil bűnözővel!!!
    "Minden eszközt be fogunk vetni ahhoz, hogy január végéig a már beoltottak 70 százaléka a harmadik oltást is megkapja"
    Ezt merészelte belehányni az arcunkba a logopédusok rémálma, a tündéri kis kéjnőt-kivégeztető felbujtó!!!
    …de még ezt is képes volt fokozni ez a ferde orrú kobold „a negyedik járványhullám a beoltatlanok miatt van” mondata tömegbe vetésével.
    Igen. Ez az a mindig másokat hibáztató arrogáns "paraszt-gyerek", akit "valamiért" orrvérzésig, de nagyon fedez a Pedo-Fidesz!!!
    Pedig, ha nem vetik ki és/vagy határolódnak el ettől a gátlástalan nyomoronctól, akkor a narancs-demokratáknak lőttek a választásokon!!!...- oltottan és oltatlanul egyaránt!!!
    https://www.youtube.com/watch?v=UJ9-l0OXatA


    A KORRUPCIÓ PESTISE!!!


    Dr. Judy Mikovits, korunk egyik legjelentősebb kutatója. Több évtizedes munkájával megváltoztatta a HIV-AIDS kezelését, milliók életét mentve meg, köztük a kosárlabdázó, Magic Johnsonét.

    Az emberiséget fenyegető egyik legnagyobb veszélyre is ráirányította a figyelmet: a lappangó retrovírus okozta betegségek terén áttörő eredményeket ért el.

    Pályája töretlenül ívelt a Nobel díj irányába, de amikor az okokat kutatva eljutott a védőoltásokig, az élete egy csapásra megváltozott. Mintha egy akció-thriller film kellős közepébe került volna, csak itt semmi nem a képzelet műve volt, hanem maga a valóság. Mindenféle indok nélkül letartóztatták, irodáját zárolták, kutatásait lefoglalták, állásából kirúgták.

    • Kik és miért tették tönkre Dr. Judy Mikovits pályafutását?

    • Mi köze a védőoltásoknak az autizmushoz, a különböző daganatos betegségekhez, illetve az Alzheimer-kórhoz?

    • Milyen fenyegető veszélyt hallgatnak el ma is a védőoltásokkal kapcsolatban?

    • Milyen pénzek és érdekek állnak a mindenkori oltáslobbi mögött?

    Ez a könyv még számtalan érdekes kérdésre ad választ, amely nemcsak a hiteltelen tudományról rántja le a leplet, de a legújabb kutatásokat ismertetve megértjük az immunrendszerünk működését, és azt is, hogy mivel védhetjük még hatásosabban az egészségünket.

    Az Amerikai Egyesült Államokban egy év alatt 100 000 példányban megjelent eme könyv előszavát Robert F. Kennedy Jr., a volt amerikai elnök, John F. Kennedy unokaöccse írta.

    *
    „Korunk egyik legnagyobb problémája, hogy a tudományos közösség egyre inkább elveszíti a közvélemény bizalmát a kormányzati és vállalati érdekekkel való korrupt összefonódása miatt.

    Dr. Judy Mikovits és Kent Heckenlively mélyen behatol ezekbe a korrupt szférákba, amelyek elrejtik a tudományos igazságokat a nyilvánosság elől, ha azok ellentétesek a gazdasági érdekekkel...”
    (Dr. Luc Montagnier, 2008-as Nobel-díjas a HIV retrovírus izolálásáért...)


    https://www.magyarmenedek.com/products/17381/A_korrupcio_pestise_-_Dr__Judy_Mikovits_-_Kent_Heckenlively__JD.htm
    https://magyarokmegertesbenaszegenyebbekert.wordpress.com/2021/11/20/gibraltar-a-teljes-lakossag-be-van-oltva-megis-drasztikusan-no-az-esetszam2021-november-16/

    VálaszTörlés