2020. május 25., hétfő

Reggeli vírusjelentés - 2020. május 26. kedd

Magyarországon 3771 regisztrált megbetegedést és 8 újabb halálesetet jelentettek, így összesen 499-re nőtt az új koronavírus halálos áldozatainak a száma. A hajnali összesítés alapján az új megbetegedettek  száma  a világban 85 ezerrel növekedett, azaz 5.497.532 igazolt megbetegedést regisztráltak.  Budapesten regisztrálták a fertőzöttek több, mint 60%-át, összesen 1789 fertőzöttet tartanak nyilván. A főváros után Pest megye (531 fertőzött), […]


https://fuhu.hu/reggeli-virusjelentes-2020-majus-26-kedd/
#Elhunytak, #Koronavírus, #Pandémia

1 megjegyzés:

  1. MAGYARORSZÁG VÉGVESZÉLYBEN!!!
    ORBÁN KÓSER SZÍNHÁZA AZAZ LELKI-TERROR MINDEN ÁRON, HOGY MEGTARTVA HATALMÁT 2022-re MEGTEREMTSE ÚJ ISRAHELL-t MAGYARORSZÁGON!!!
    MINDEKÖZBEN A MÁSIK RETTENETESEN FAJFERTŐZÖTT ORSZÁGBAN MÁR ÉBREDEZIK A TÁRSADALMI ELIT!!!

    Németországban megalakult az „Orvosok a felvilágosításért” csoport, és már sajtótájékoztatót is tartottak, ahol a következők hangzottak el:
    “Mindannyian pánikot élünk meg, pedig A KORONA-PÁNIK EGY SZÍNJÁTÉK, EGY CSALÁS!
    A kellős közepén vagyunk egy, a világot átölelő maffiaszerű bűncselekménynek, és ezt be fogjuk bizonyítani. Nem lehetünk biztosak abban sem, hogy mi kerül majd a tervezett oltóanyagokba, ezért fenntartásink vannak ezzel kapcsolatban is!”

    Dr. Heiko Schöning több más fontos dologról is beszélt, amiről a média hallgat. Napvilágot látott egy titkos dokumentum, amit a német Szövetségi Belügyminisztérium készített 2020. május 7-én:

    “A kormányzati intézkedések miatt 100.000 haláleset fenyeget Németországban.
    Márciusban és áprilisban a szükséges műtétek 90%-át elhalasztották vagy nem végezték el. Ez annyit jelent, hogy a kormányzati intézkedések hibájából 2,5 millió embert nem láttak el. Vagyis 2,5 millió beteget nem műtöttek meg márciusban és áprilisában, pedig erre szükség lett volna.
    Az emiatt várható elhalálozás is csak nehezen állapítható meg, de a szakértők szerint 5.000 és 125.000 között van az olyan betegek száma, akik az elhalasztott műtétek miatt meghalhatnak, vagy már meg is haltak.”
    MAGYAROK!!! ÉN FÚJJAM A NEMZETI RIADÓT?!
    Szerrel és tettel: PLS.
    https://www.youtube.com/watch?v=a2ptqYb9Ybk

    VálaszTörlés