2020. június 16., kedd

Újratemettük

Harmincegy évvel ezelőtt 1989. június 16-án Nagy Imrét és mártírtársait tisztességben helyezték örök nyugalomra. Nagy Imre megítélése azóta sem egyértelmű, sajnos politikai érdekek mentén ítélik meg. Álljon itt egy ma közzétett tisztelgés személye előtt, amelyet nem érdek, hanem a tisztesség szült. “Amikor hite szembekerült a valósággal, a nemzet érdekeivel, akkor nem a valóságot hajlította, hanem […]


https://fuhu.hu/ujratemettuk/
#Gyász, #NagyImre, #Újratemetés

1 megjegyzés:

  1. A magyarosított NEVŰ BOLSEVIK HAZAÁRULÓ TISZTÁRA MOSÁSÁÉRT SOKAN ÉS SOK MINDENT MEGPRÓBÁLTAK A JÉZUS GYILKOS FAJTÁRSAK!!!
    JÓ HÍREM VAN!!! - HIÁBA!!!
    Nagy Imre élete nagy részében egy bűnös kommunista volt, a Fidesz és az MSZP politikusai most mégis közösen koszorúzzák a szobrát. Miniszterként ő jegyezte a padlássöprési rendeletet, amivel magyar parasztok százezreinek életét nyomorította meg. A kollektív bűnösség elve alapján üldözte el a magyarországi németeket szintén egy általa indítványozott rendelet, sőt ő maga a Cseka szovjet terrorszervezet tagja is volt. A Nagy Imre és mártírtársai kifejezés annak a kommunista agymosásnak a része, amely még harminc évvel az ún. rendszerváltás után is mérgezi a közéletet. A Mi Hazánk szerint 1956. valódi hősei azok a sokszor névtelen pesti srácok, akik "hétköznapi" emberként életüket adták a történelem leggyilkosabb ideológiájával, a kommunizmussal szemben, a magyar szabadságért.
    https://www.youtube.com/watch?v=g-41sIxJuJw

    VálaszTörlés