2020. október 31., szombat

Vakcinák versenye

48 védőoltást fejlesztettek ki a Covid-19 ellen. A magyar miniszterelnök azt mondta, hogy az első szállítmány decemberben vagy januárban megérkezhet. Ursula von der Leyen nem ilyen optimista. Oroszországban már oltják Moszkva lakóit a Covid-19 ellen. Magyarország tárgyal Oroszországgal és Kínával is a vakcináról, melyet Nyugaton sokan gyanakvással szemlélnek. Védőoltás nacionalizmus hátráltatja a Covid-19 elleni globális […]


https://fuhu.hu/vakcinak-versenye/
#COVAX, #COVID19, #Védőoltás

1 megjegyzés:

  1. COVAXIN HELYETT SZENT ANDRÁS „HAVA” BORSA, azaz a COVID KÖD deKÓDja 8.
    A nyugati ún. „demokráciákat” javarészt galíciai ma már dominánsan szemita cionisták irányítják, de ott furcsamód jobban adott a lehetőség az emberi lét és életminőség fenntartására, míg korunk kegyetlen rémuralkodói, politikus-brigantijai a Rózsadombi Diktátumban foglaltak szerint Magyarországon nyílt emberirtást folytatnak!!!

    MI VAGYUNK a MEGOLDÁS ÖNMAGUNK és 1MÁS SZÁMÁRA!!!

    2020. ŐSZUTÓJÁNAK (Novemberének!) MINDENSZENTEK (2020. 11.01.) és ŐS-HŐSeink (Halottak?!) NAPjához (2020.11.02.) közeledtével nem igazán hiszem azt, hogy bárkinek is kétségei lehetnének még afelől, hogy valami rendkívül ÖRDÖGI és ŐRÜLT színjátéknak, a tehetetlen-tömeget alakító KÉNYSZERŐNEK a marionettjeivé váltunk. Akaratunk ellenére egy olyan kortárs műben „kényszer-ülünk” NAP, mint nap, melyet ISTENTUDÓ teremtményekként sem tudtunk elKÉPzelni…- alig 1 éve.
    A MINDIG FELÜLRŐL ÉPÜLŐ PIRAMIS=PEREMES hierarchikus rendszerének parancskiadási és parancs végrehajtási útját az eleddig „TITKOS TÁRSASÁGOK HÁTTÉR-6ALMASAI” immár LÁTVÁNYOSAN a SZEMÜNKET KISZÚRVA, FELÜLRŐL LEFELÉ „TÖRTÉNTETIK” MEG: VELÜNK!!!

    Ahhoz, hogy ez az egész BOLYDULT és BÓDULT EMBERPASSZÍROZÁS egyszer valaha is abbamaradjon, azt egyetlen módon lehet végrehajtani.
    Egyrészt józan belátással megérteni azt, hogy ennek a rendszernek az irányítói darabonként adtak el bennünket egy olyan ISTENTELEN, még hatalmasabb erőnek, KÁOSZT-TEREMTŐ HÜLLŐ-MAJOM csoportnak...- nevezzük őket bárhogyan (a mi szempontunkból tulajdonképpen abszolút lényegtelen is!!!), akik számára MI csupán SORSZÁMOZOTT DARABÁRU VAGYUNK, semmi több.

    Ezeknek a POKOLból feltörekvő ISTENTAGADÓKNAK mi vagyunk a BE és FELÁLDOZHATÓ TÖMEG…- hogy sátánista bepörgetett bolyongós agyrémüket fenntarthassák!!!
    Azok, akik ennek az irányító és végrehajtó piramisnak a csúcsán, illetve a csúcshoz közeli helyeken foglalnak helyet, számukra a folyamatban való részvételnek első és legfontosabb lépése volt az, hogy ahhoz, hogy bennünket eladhassanak, először a SAJÁT LELKÜLET KELLETT „ÁRUBA”-BOCSÁJTANI!!!
    És, hogy kinek/kiknek?!
    Ezt a Kedves- Lelkes Olvasóinkra bízzuk, hogy válaszolják meg Önmagának.
    Bár szintúgy teljesen mindegy, hogy a bennünket rezgésforrásnak, energianyalábnak, vérplazmának, árucikknek, létük letéteményesének, zálognak vagy bárminek is tekintő látszat-hatalom minek néz és/vagy titulál bennünket, a mi szempontunkból totál lényegtelen, hogy ők kinek/kiknek és milyen megfontolás/egyesség alapján adták el a Lelkület.
    Mindösszesen az a kérdés, hogy vajon tisztában vannak-e azok, akik jelenleg még felsőbb és biztosnak tűnő pozícióból szemlélik az eseményeket, mozgatják a szálakat és úgy sakkoznak velünk - mint boldog békeidőkben mi magunk egy matt-parti során a jelentéktelennek vélt gyalogokkal – MAGyarán gondolKÓDva felfogják-e, hogy számukra is csak földi NAP…OK kérdése az, hogy a piramisban=peremesben náluk feljebbi fokon leledzők MIKOR is FOGJÁK ŐKET ELADNI és BE illetve FELÁLDOZNI?!
    De ahogyan a semmi…- ilyetén a mi szempontunkból is semmi!!!...- és NEM is SZÁMít IGAZán!!!


    JÓ HÍR, hogy ennek a GÉNEZÉS=GENEZIS útján kotyvasztott fehérjemasszának a valódi énje már réges-régen „kicsapódott” a TEREMTŐ színe előtt!!!...DDD
    Hála az Égnek az Isteni Lények, pontosan látják a Föld és az Emberiség sorsának alakulását és egytől egyig TUDJÁK, hogy kinek mi lakozik a Szívében….
    …és nagyon is tisztában vannak azzal, hogy kit milyen szándék vezérel és hogy valójában, ki/ kik AZ/OK, akik a Fény oldalán az ÉLETÉRT és az EMBERISÉG FENNMARADÁSÁÉRT HARCOLNAK.
    ÁM, ha bárkinek is kétségei támadnának a felől, hogy 1 HÁBORÚ KÖZEPÉBEN FORGUNK/FORRONGUNK, akkor ITT az IDŐ MAG(J)ÁBA CSÍPNIE!!!
    Szerrel és tettel: ReSZLeR JáNoS és PáLoS TReND

    VálaszTörlés