2020. november 8., vasárnap

A végső szó a demokráciáé

Abban az országban egyetlen komoly ember sem hiszi, hogy az elnökválasztás szavazatszámlálása során súlyos, vagy akár kisebb mértékű választási csalást követtek el. De a komolytalan, megtévesztett, paranoid emberek körében valószínűleg százezrek vannak, ha nem milliók, akiket a vakhit megtéveszthet. Az Egyesült Államok kórosan komolytalan elnöke azt mondta nekik, hogy a választásokat ellopják. Az elnök, Donald […]


https://fuhu.hu/a-vegso-szo-a-demokraciae/
#Biden, #Demokrácia, #Trump

1 megjegyzés:

  1. USRAHELL ÚJABB GIGÁSZI 9/11 CSALÁSA a VÁLASZTÁSOKON!!!...- azaz a COVID KÖD deKÓDja 14.
    A BENFORD TÖRVÉNY BUKTATJA MEG JOE BIDENT!!!
    FÉLELMETES SZINKRONICITÁS USA és MAGYARORSZÁG KÖZÖTT!!!
    MAGYAR-ÉRZELMŰ VAGY?!...- akkor: SZÓLJ BELE az ÉLETEDBE!!!
    ALAPTÖRVÉNY = HAZAÁRULÁS!!!
    TUDD és TEDD az IGAZSÁGOT!!!

    A Magyar Államot tulajdonba vettük és minden magyar embert, a magyar társadalmat várjuk társtulajdonosnak.

    A Magyar Köztársaság 89-es Ideiglenes Alkotmánya azt írja, hogy minden hatalom a népé... de ez államon belül van. Mert Alkotmánya az államoknak van, ez a működési rendje! Az Alkotmánynak ugyanaz az Alaptörvénye is, hisz benne van, le van írva! Ezt kell betartani a politikusoknak! Ezért csak Alaptörvényt hoztak és nem merték piszkálni az Alkotmányt! (Btk. Hazaárulás)
    2012. 01.01-vel kívülről létrehozattak a hazaáruló politikusokkal egy másik államot, ennek a másik államnak szavazták meg az Alaptörvényét 2011. április 18-án!
    Ha az Ideiglenes Alkotmánynak van Alaptörvénye, akkor egy teljesen más tartalmú Alaptörvény nem lehet ugyannak az államnak az Alaptörvénye, mert akkor több mint 1 évig szembement volna az Alkotmánnyal. Ez bűncselekmény egyébként, hazaárulás bűntette, ezt is megfogalmazza az Alkotmány!
    Tehát egy jogfolytonosságot megszakító fordulattal nem beszélhetünk ugyanarról az államról! Nyilván most a bírók ezt simán átugorják, sőt, van, aki lemeri írni, hogy itt bizony nem történt jogfolytonosságot megszakító fordulat!
    Ez nekik nem külföldi állam! Ez megtévesztés és okirat hamisítás is! Nyilván ez a dolguk, hisz az állam védi őket, mert a saját magánbíróságaik!
    Viszont kívülről egy másik állam jóval később, 2013-ban egy alacsonyabb rendű alaptörvénnyel egy magasabb rendű Alkotmányt nem tudott megszüntetni, ezért ma két állam működik az országunk területén.
    Az egyik jogtalanul, mert nem volt területe, ezt 2012 óta folyamatosan a saját nevükre veszik jogtalanul, - területszerzés - mind a Magyar Állam által működtetett területeket, mind a magántulajdonban lévő ingatlanokat, melyeket csalásokkal, hamis jogrendben veszik el az emberektől.
    Nem voltak állampolgárai, ezért kellett gyorsan és ingyen egy igazolványt kibocsájtani, ezzel megtévesztették az embereket, de ők saját állampolgárként kezelik őket.
    A közintézményeinket pedig szintén megtévesztéssel elfoglalták!
    De ha az állam csak működtetheti az adott ország területét, az ország területének birtokosai mindenhol az odaszületett emberek, akkor az emberek joggal hihették azt, hogy az állam is a saját tulajdonuk, ezt néhány ember nem irányíthatja a saját érdekei szerint!
    Ezért az a jognyilatkozat, melyeket a MATT-osok megtettek és folyamatosan tesznek a magyar társadalom tagjai, miszerint ők tulajdonba veszik a Magyar Államot, mely a birtokait irányíthatja az érdekei szerint, továbbá ki is jelentik, hogy ők ma is a Magyar Köztársaság államának állampolgársági státuszával rendelkeznek, a másik államnak kell bizonyítani, hogy ugyanaz az állam.
    No, nem úgy, hogy egy vagy több bíró leírja, hogy nem történt jogfolytonosságot megszakító fordulat és ők úgy tudják, hogy ugyanaz az állam, hanem jogszabályhelyekkel! No ezt nem tudják megtenni, sőt, alapvetően nem is jogosultak ilyen kérdésekben végzéseket hozni, mert ez Alkotmánybírósági feladatkör!
    Mivel a tulajdonosok a saját államukat elkezdték működtetni, mindez közlönyben is megjelent, így fel tudjuk állítani a Magyar Állam közintézményeit ezzel a másik, magánállam intézményeivel szemben!

    A bíróságoknak a tételes jogot kötelessége betartani, ennek a magánállamnak a bíróinak is! Nekik is nagyon kevés az, hogy hivatkoznak erre-arra, meg a csak, meg azért...
    Azt látom, hogy szorul a hurok!
    https://mandiner.hu/cikk/20201107_matematikus_statisztikai_alapon_valami_nagyon_nincs_rendben_biden_eredmenyeivel
    https://www.youtube.com/watch?v=oqMMxsugc1k&feature=emb_logo

    VálaszTörlés