2021. február 9., kedd

7 milliárd euró - Orbán kontra Brüsszel

Miért nyerik mindig ugyanazok a közbeszerzési pályázatokat Magyarországon? Miért van igen gyakran csak egyetlenegy pályázó, aki olyan magas árat kér, amilyet csak akar? Ezt tudakolja Brüsszel az Orbán kormánytól – jelezve, hogy a jövőben változásokat akar ezen a téren. A Reuters hírügynökség megszerzett egy ezzel kapcsolatos dokumentumot, amely igen rosszul jöhet az Orbán kormánynak, amely […]


https://fuhu.hu/7-milliard-euro-orban-kontra-brusszel/
#Közbeszerzés, #Orbán, #Választás, #VeraJourová

1 megjegyzés:

  1. A FELCSÚTI FÜHRER MINDEN IDŐK LEGALKALMATLANABB ún. MINISZTERELNÖKNEK LÁTSZÓ "VÉGTAGJA"!!!
    LÁZÁR és a FRISS ADÓ-HAZUGSÁGOK SZERINT FŐNÖKE: ORBÁN VIKTOR 1 SEMMIREKELLŐ, NYOMORULT BALFÉK (Lázár János szerint akinek "nincs semmije, az annyit is ér".)!!!
    AZ + VAN, HOGY OLYAN ÉLETKÉPTELEN 60 FELÉ JÁRÓ EMBER MAGYARORSZÁG MINISZTERELNÖKE, AKI LEGÁLISAN is SOK-MILLIÓS FIZETÉSÉBŐL KÉPTELEN BEOSZTÁSSAL LÉTEZNI, BECSÜLETTEL FÉLRE TENNI , TULAJDONT SZEREZNI és SIKERES KARRIERT FELMUTATNI?!...- ÚGY, HOGY MINDEMELLETT HORRIBILIS KÜLFÖLDI ÚTJAIT, VIP ORVOSI KEZELÉSEIT, MÉREGDRÁGA ÖLTÖNYEIT, CSILLIÁRDOKBA FÁJÓ HEDONISTA ÉLVHAJHÁSZÁSÁT és BÉLPOKLOS LÉVÉN a TÖMÉNTELEN ÉLELMEZÉSÉT is a MAGYAR ADÓFIZETŐK ÁLLJÁK az ELSŐ FORINTTÓL az UTOLSÓIG!!!

    MÁRPEDIG, HA MA MAGYARORSZÁGON TÖBB MILLIÓ POTENCIÁLIS ORBÁNISTA SZAVAZÓ, OKTONDI SÖRÖSCÍMKE ÁZTATÓ és GYŰJTŐ, VÁGÓHÍDRA SZÁNT MARHAKÉNT és/vagy AGY-HALOTT FIDESZNYIKKÉNT AZT FELTÉTELEZZÜK, HOGY a FELCSÚTI DÖBRÖGI TÉNYLEG NEM LOP, CSAL, HAZUDIK és GYILKOL?!...- AKKOR BIZ’ ÁM a MAGYAR NÉP-LÉLEK ÁTOK-SÚLY ALATT LELEDZIK!!!...- és PERPILLANAT a HALÁLÁN VAN!!!

    UGYANAKKOR ORBÁN a NYIRKAI JÓSLAT SZERINT: KISKANÁSZ!!!...- TEHÁT a DISZNÓK VEZÉRE!!!
    EZ MA a NEMZETI MAXIMUM!!!


    Szerrel és tettel: PáLoS TReND

    https://nyugatifeny.hu/2021/02/01/kiderult-orban-viktor-csoro-mint-a-templom-egere
    https://www.youtube.com/watch?v=QS91Dqud1wQ
    https://www.youtube.com/watch?v=mtHwBhjXeK0
    https://www.youtube.com/watch?v=W6DShLlS3I0
    https://www.youtube.com/watch?v=C4kh4_jEWoE

    VálaszTörlés