2021. május 1., szombat

A többségnek van igaza

Az Európai Parlament megszavazta az uniós Covid-védettségi igazolvány tervét, de úgy, hogy a tagállamok csak azoknak kötelesek karantén nélkül lehetővé tenni a beutazást, akiket az Európai Gyógyszerügynökség által jóváhagyott vakcinával oltottak be. A magyar EP-képviselők közül a Fidesz és a Momentum nemmel szavazott, az MSZP-s és jobbikos képviselő igennel, a DK-sok tartózkodtak. Az Fidesz és […]


https://fuhu.hu/a-tobbsegnek-van-igaza/
#CovidVédettségiIgazolvány, #EurópaiGyógyszerügynökség, #Felelősség, #OrbánKormány, #Sinipharm, #SzputnikV

1 megjegyzés:

  1. ÁLARCBAN TÁMAD a FENEVAD FAJI HIGIÉNIÁJA az ÚJ VILÁGRENDBEN, azaz a COVID KÖD deKÓDja: 666=5G…- a STERILIZÁLÁS NETOVÁBBJA!!!
    IRGALMATLAN VILÁGCSALÁS; - és, ami MÖGÖTTE VAN!!!
    Ördögi koronavírus-átveréssel az emberiség ISTEN TEREMTETTE VILÁGA ELLEN!!!
    MESSZIRŐL BŰZLIK, HOGY KIK IRÁNYÍTJÁK EZT AZ ARCÁTLANUL MASZKOLT ŐRÜLETET, hogy mindenhol ugyanazok a szabályozások és kritikák legyenek az intézkedésekkel kapcsolatban annak az esélye kisebb, mint Neked 1 telitalálatos szelvényre az ötös lottón!
    Vagy nem csak PARANCSRA MENNEK az állítólagos független államok vezetői és az ún. törvényhozók csatasorban, mint a birkák?
    Van egyáltalán valaki önállóan gondolkodni merő ún. ORSZÁGVEZETŐ/ORSZÁGVESZEJTŐ, aki kritikusan ki merne állni, hogy végre valahára már tiszta repülők csapódhassanak az új ikertornyokba a Kabbala számmisztikája szerint?!
    https://internetfigyelo.com/7-milliard-emberbol-6-milliardot-akarnak-elpusztitani-vedooltasokkal-2/
    https://www.youtube.com/watch?v=GPk3MHxccvk
    https://www.youtube.com/watch?v=cSDXCi6VmCM
    https://www.youtube.com/watch?v=QULRshHjoWA

    VálaszTörlés