2021. július 4., vasárnap

Reggeli vírusjelentés, 2021. július 04. vasárnap (folyamatosan frissítve)

A COVID-19 vírus 2020 eleje óta már több mint 183.474.151 embert fertőzött meg.  3.971.197 életet követelt világszerte az új típusú ronavírus a (SARS-CoV-2). Ma reggelig a  Föld lakosságát 3.169.200.957 COVID-19 elleni vakcinával oltották be.  A fertőzés 192 országban és régióban van jelen. Szakértők szerint a diagnosztizált esetek száma nem tükrözi pontosan a valóságot, mert az egyes […]


https://fuhu.hu/reggeli-virusjelentes-megjegyzesekkel-2021-junius-20-vasarnap/
#COVID19, #Pandémia, #WHO

1 megjegyzés:

  1. VAKCINA is TALÁL TESTET!!!...- MINDEN ÚT "KÓMÁBA" VEZET!!!
    A „Vak-cina” beadásának jogi következményei!
    Erre senki sem gondol!
    Tudtad, hogy például a Pfizer-BioNtech oltóanyagot a tömeggyártás előtt szabadalmaztatta a Pfizer?
    Tudtad, hogy a szabadalom külön kiterjed minden egyes ampulla tartalmára, azzal a kitétellel, hogy a vakcinában lévő oltóanyag, mindenkor a cég tulajdona marad? Még a Te testedbe való beoltás után is!
    Tehát, olyan anyag került beléd, ami másnak a tulajdonát képezi a jog szerint.
    A beoltásod után, - a beoltott MRNS okán, - megváltozik az eredeti DNS-ed. Mivel a beoltott MRNS aktiválódik, beépül. Ez már klinikailag bizonyított.
    A nemzetközi licencjog szerint a megváltozott DNS a gyártó tulajdonát képezi. Tehát, a beoltásod után, már TE is a Pfizer tulajdona lettél jogilag.
    Sőt, van még durvább kitétele is, a már bejegyzett licencjoguknak: a beoltásod utáni perctől kezdve, - mivel már a Pfizer tulajdonában állsz, - minden azután szerzett ingóságod, pénzed, ingatlanod, kocsid, autód, stb. szintén a Pfizer tulajdonát képezi!
    Ne nekem higgy! Járj utána!
    És tájékozódj szakjogásztól, például szabadalmi jogásztól, és keress egy jó ügyvédet is.
    Elvileg perelhető az így létrejött "jogviszony", hasonlóan a bankok által ajánlott hibás jelzálogkölcsönökhöz, mivel nem adott sem a gyártó, sem a beoltást elrendelő állam, sem a beoltást végző orvosi személyzet sem tájékoztatást a licencjogi következményekről.
    Bár, amikor aláírod a hozzájárulásodat az oltáshoz, - aminek a következményeiért nem vállal felelősséget sem az oltóanyag gyártója, sem a magyar állam, - valójában ehhez is hozzájárultál.
    Azért csak vedd komolyan, mert jogod van ennek ellenére jogi észrevétellel élni, amiben közlöd az arra illetékes bírósággal, hogy a tájékoztatási kötelezettség elmulasztása miatt, érvénytelenítse az oltóanyag licencjogai közül a tulajdonra vonatkozó tételeit.
    Aztán szólj másoknak is, hogy "melyik" bíróság merte bevállalni az ügyedet, érdemi eljárás lefolytatására, mert sokan vagytok. “
    Te NEM lettél ÁT oltva.. .!!! TE aktiválva lettél...!!!
    SZiMuLY MoNiKa és PLS.

    https://www.bitchute.com/video/SKHSYQyXBMPZ/
    https://www.youtube.com/watch?v=_7e7Jok72wU
    https://www.youtube.com/watch?v=3jIgE8zW-sg
    https://www.youtube.com/watch?v=K3ifhbAYFWk
    https://www.youtube.com/watch?v=hgy2uuYpUxg

    VálaszTörlés