2021. augusztus 30., hétfő

VAJON ŐK MÁR SZABADON SZERETNEK?

 Áder János köztársasági elnök 2021.06. 23-án elrendelte az eredetileg pedofil bűnelkövetőkkel szembeninek szánt, majd homofób szabályokkal kiegészített törvény kihirdetését. Értékelése szerinte a törvény 18 év felettiek alkotmányos jogait nem korlátozza, a 18 év alattiak védelmére vonatkozó alkotmányos kötelezettséget viszont kiteljesíti. Áder a közleményében azt azt írta, a törvény két tárgykört szabályoz: az első a gyermekek […]


https://fuhu.hu/vajon-ok-mar-szabadon-szeretnek/
#ÁderJános, #Homofób, #Pedofil, #Szeretni

1 megjegyzés:

  1. OKVETLEN ŐSZINTE VÁLASZT VÁRUNK a VILÁGRASZÓLÓ ún. GIBRALTÁR-PRECEDENSRE!!!...- a PEDO-FIDESZ ÖSSZES KORRUPT ESZEMENTJÉTŐL ÉPPEN ÚGY, MINT az ELLENZÉK RÖHÖGŐ-MAJMAITÓL, AKIK ÖNJELÖLT VIROLÓGUSOKKÉNT RACCSOLNAK/6NAK (EDDIG FELELŐSSÉGRE VONÁS NÉLKÜL!!!) PÁRT-PROPAGANDA ANYAGOT a COVID-KÁROSULTAK és MÁS MEGVEZETETT OLTAKOZÁSBA KERGETETT EMBER KÉPÉBE!!!

    "GIBRALTÁR: A teljes lakosság be van oltva, mégis drasztikusan nő az esetszám2021. november 16."

    Az egészségügyi vészhelyzet híveinek, azoknak, akik még mindig csak azt ismételgetik, hogy “háborúban állunk” a vírussal, választaniuk kell. Nem támogathatnak továbbra is két teljesen összeegyeztethetetlen elméletet. Ha a vakcinák jelentik az egyetlen és végleges megoldást a problémára, ahogyan azt sokan állítják, és a lakosság bizonyos csoportjait kellőképpen megvédik a fertőzéstől, akkor nem indokolt a bezárás, a korlátozás. Ha ezzel szemben továbbra is a korlátozások szükségességére hivatkoznak, mert attól tartanak, hogy a téli hónapokban drámai lesz az állapot a kórházakban, akkor el kell ismerniük, hogy a vakcinák nem megfelelőek, hanem csak egy eszköz a sok között. Ekkor viszont nem indokolt a polgárokra gyakorolt brutális nyomás vagy zsarolás az oltás beadatására. Csak egy válasz van, nem lehet egyszerre A és B is.

    https://libernyak.blogstar.hu

    VálaszTörlés