2021. október 27., szerda

AZ ORBÁNI HAZUGSÁGVÁR

Meghallgatva majd elolvasva Orbán Viktor október 23-i, vitathatatlanul hatásos beszédét, be kellett látnom: Orbán ezúttal is valóságos hazugságvárat épített fel, és ezzel ragadta magával azokat, akik hagyták magukat magával ragadni, akik szeretnek neki hinni, mert amit mond, az beilleszthető a világképükbe. Orbáni a világképnek központi eleme pedig nem más, mint a külvilággal szembenálló, a külvilág […]


https://fuhu.hu/az-orbani-hazugsagvar/
#Hazugsággyár, #IMF, #Kommunista, #Mszp, #Október23, #OrbánViktor, #Rezsicsökkentés, #Szabadság, #Szdsz

1 megjegyzés:

  1. „AMIKNEK” NINCS ALTERNATÍVÁJA: "TUDÁSKÖZPONTON" INNEN...- SE TÚL!!!!!!

    MÁRA KIDERÜLT, HOGY AZ ún. OLSTEIN=ORSÓS=ORBÁN VIKTOR, MINT AHOGYAN A PÉNZZEL KITÖMÖTT ANTALL-KLÁN GERINCTELENJE IS EGY UTOLSÓ ÉLŐSKÖDŐ VÉGLÉNY, AKI NEM, HOGY MAGYARORSZÁG ÁLLÍTÓLAGOS MINISZTERELNÖKÉNEK NEM VALÓ; - DE EMBERNEK IS ALKALMATLAN, HISZ HITVÁNY HAZAÁRULÓ!!!

    AZ ELMÚLT HETEKBEN TETT „az OLTÁS MŰKÖDIK” , a „MEGÖLNI a VÍRUST” S EGYÉB ZAKKANT KINYILATKOZTATÁSAI, MINT LEGFŐBB KÖZELI "ÉLETCÉL" EGY SZEMLÁTOMÁST AGYONGYÓGYSZEREZETT, ORSZÁGVEZETÉSRE KÉPTELEN, A MEGSZÁLLOTTSÁG TÜNETEGYÜTTESÉT PRODUKÁLÓ, HARÁCSOLÓ DEVIÁNS EGYEDRŐL TESZ LÁTLELETET!!! - PECHÜNKRE!!!
    UGYANIS MINDEN ORSZÁGNAK OLYAN A VEZETŐJE AMILYET ÉRDEMEL!!!
    EFFÉLE VÉSZKORSZAKOKBAN PEDIG EZEK A JELEK KÜLÖNÖSEN FELFORRÓSÍTHATJÁK AZ AGYVIZÜNKET!!!

    MIÉRT IS?!

    "Jalta 2. Nem fogjátok elhinni, de a Krímben (kriminális egy hely-zet) van.
    Új határok, gazdasági mechanizmus, környezet-tudatos erekció és az ostoba konzum-zombi liberál-nyomi nép újragondolása, totális szétválogatás és a szolgálatok teljes átvilágítása...szóval magyarul "isten csere"...és mindezt a "korona-hiszti álcája alatt".
    Teljes "történelmi" revízió és a HUN-skyta birodalom felébresztése..., csak hát a hulladékgazdálkodás kényes kérdés és israhellel és a terrorista-programozott cionista organisztánnal is hivatalosan kell kezdeni valami emblematikust."

    ERRŐL LEGJOBBAN A NÉPSZERŰ ZSIDÓ HALEMBER (Edward Fishman!!!) TETT EGY REMEKBE SZABOTT ÖSSZEGZÉST!!!

    https://hvg.hu/gazdasag/20200505_Uj_vilagrend_johet_de_ki_tudja_milyen?fbclid=IwAR3zpfKel8H2EDkf8TgERoDREscz_0KspSMU4Ud9u5j298ia6I_NpINUgY8

    FOKOZÁSKÉNT A (T)RENDRŐL! - "SAJNOS HAZÁNK ÁLLAMPOLGÁRAINAK IS A TÖBBSÉGE, ALAPVETŐ ÉS ÁLTALÁNOS ÉRTÉKREND VÁLSÁGBAN SZENVED.
    ...-ÉS NEM FOGJÁK FEL, HOGY BŰNSZERVEZETET ÉS BŰNSZERVEZETET EGYMÁSSAL NEM ÖSSZEHASONLÍTGATNI KELL, HANEM ABBA KELL HAGYNI A SZOLGÁLÁSUKAT, HA RÁJÖVÜNK ARRA, HOGY AZOK-AZOK.
    ...- MERT AKI BŰNSZERVEZETEKET TÁMOGAT ÉS SZOLGÁL,...- MONDJÁK AZOK MAGUKAT KORMÁNYNAK, VAGY ELLENZÉKNEK,...- AZOK AZ EMBERSZABÁSÚAK AZONTÚL, HOGY HAZÁJUK, HAZÁNK FELSZÁMOLÁSÁHOZ SEGÉDKEZNEK, MAGUK IS BŰNÖZŐVÉ, MAJD A VÉRSZÍVÓK ÁLDOZATÁVÁ VÁLNAK!
    ...- ÉS MÉG VALAMI! - SOK FIDESZNYIK JÖN AZZAL,...- HOGY TUDJA, HOGY A KORMÁNYA SOK GAZDASÁGI ÉS POLITIKAI STIKLIT KÖVET EL, DE ŐK A KISEBBIK ROSSZ ÉS NINCS ALTERNATÍVÁJUK!

    – NOS, KEDVES EMBEREK,...- A HAZAÁRULÓ, BŰNSZERVEZETKÉNT, DIKTATÓRIKUSAN MŰKÖDTETETT ÁLLAMVEZETÉSNEK CSAK ALTERNATÍVÁJA VAN,...- AZT AZONNAL FEL KELL SZÁMOLNI ÉS MINDENNEMŰ SZOLGÁLÁSÁT, TÁMOGATÁSÁT ABBA KELL HAGYNI.


    – ...-HOGY AZUTÁN A MAGUNK HAZÁJÁT KEZDJÜK EL ÉPÍTENI VÉGRE!!!




    – NOS, KEDVES EMBEREK EZ AZ, AMINEK (AMIKNEK) NINCS ALTERNATÍVÁJA!!!...- "TUDÁSKÖZPONTON" INNEN...- SE TÚL!!!



    Szerrel és tettel: PI+RÁCZ+PLS.

    VálaszTörlés