2021. október 30., szombat

Foszlányaim - Az oltás szabadságharcosai

“Én egy olyan országot szeretnék (szerintem nem vagyok egyedül) ahol szabadon dönthetek afelől, hogy oltatom-e magam vagy sem, és nem ér semmilyen hátrány azért, mert nem szeretném az oltást.”  Ilyen és ehhez hasonló “szabadságharcosokkal” van tele a Facebook. Nekik üzenném, hogy az egyén szabadsága addig terjed, amíg nem korlátozza mások szabadságát. Azzal, hogy nem oltatja […]


https://fuhu.hu/foszlanyaim-az-oltas-szabadsagharcosai/
#COVID19, #Facebook, #Járvány, #Oltás, #Szabadságharcos

1 megjegyzés:

  1. ÉBRESZTŐ MAGYAROK!!!
    A "HÁLÓZAT" BEOLTJA a DARWIN MAJMOKAT!!!...- azaz a VILÁG ISTENELLENES KARIK(Ó) és/vagy KÓSER TITKOSSZOLGÁLATI FORGATÓKÖNYVE!!!
    MAGYARUL: a FENEVAD CION-BOLSEVIK ÜGYNÖKEI AKTÍVABBAK, MINT VALAHA!!!
    AZ ELME=ÁLMA=ELEMI ÉRDEKÜK!!!...- VILÁGURALMUK FENNTARTÁSÁHOZ!!!
    FELMERÜLÉS és KIBUKKANÁS a SÁTÁNI (T)ÖRVÉNYEKBŐL!!!
    Őseink hite szerint a TOTEM=TETEM oszlopok emelése pont erről a kötelességünkről szól a LELKI BÉKE MEGTEREMTÉSÉÉRT; - mivel a TETTekre/TETTeinkre csakis a TET(T)EMre hívás az egyedüli válasz ADÁS...- ami a 6-ás ellen6-ás isteni törvénye szerint örökkön örökké teszi jár6óvá az ún. energia-mezsgyét világaink között!!!
    Karikó Katalin életrajzában (by Wiki) ez garantáltan kamu, vagy nagyon árulkodó:

    “1973–1978 között a Szegedi Tudományegyetem biológia szakos hallgatója volt, és 1978–1982 között a Szegedi Biológiai Kutatóközpontban folytatta PhD-képzését,[26] és 1983-ban avatták doktorrá. ”

    Egyszerűen azért, mert a fokozati rendszer nem így nézett ki.
    1978-1982 ben nem volt PhD képzés Magyarországon.
    Ha ’78-ban államvizsgázott, és bent maradt az egyetemen, akkor ’81-82 körül védhette meg az egyetemi doktoriját.
    Ha ’85-ben azért rúgták volna ki, mert a papa ’56-ban exponálta magát, akkor a ’78-ban no, pláne nem maradhatott volna bent az egyetemen. Akkor sem, ha az egész KISZ-szervezettel közös üléseket tart. Ugyanakkor külsősként nehezített volt mindig a pálya. Viszont külsősként nem lehetett az egyetem doktori programjában sem (az valóban 3 éves volt még ’84-ben is, de külsősöknek szigorúan tiltott terület volt).

    Szóval,
    ’78 bent nekiáll, és megalkotja az egyetemi doktorit. Az reális, hogy ezt megvédhette ’83-ban, ha mindenkivel és a másikkal is biztosította a szerencséjét, és akkor a következő szemeszterben avathatták. Dr. univ. címmel és nem az akkor nem is létező ph.d.-val.
    Akkortájt ezt követte a kandidatúra az egyetemen kívülieknek, ami nagyjából megfelel a mai doktori iskoláknak. kb. 3 év és a régi kandidátusaikat lehetett a ’90-es években átminősíttetni phd-vá ’96. dec 31-ig, ha jól rémlik. Ergo, azt nagyjából 1985 körül védhette (volna) meg, mint akadémiai fokozatot. Ám akkor ugyebár éppen kirúgták, és nem kandidátussá avatták az írott malaszt szerint.

    Ha tehát a normál eljárásrendben lett doktor, majd kandidátus, akkor a dátumok nem jönnek össze.
    Ha külsősként részt vett a gyorsított eljárást biztosító egyetemi doktori ösztöndíjprogramban, akkor a dátumok összejöhetnek, de akkor egy puszta aláírás egy rég elfeledett kartonon ehhez akkor is kevés lehetett, ha mellette a fél párttitkárságnak és az egyetem doktori tanácsának biztosította a jó közérzetet.

    Nem a szépsége, a szellemi kvalitásai, a neve és az eredményei miatt, hanem mert akkor így állt fel a rendszer. Többek között úgyis állt a rendszer, hogy csak az ment családostól nyugat-külföldre ilyen kutatói előélettel, akinek megengedték. Nem úgy volt, hogy ma eszembe jut, holnap Dániában, USA-ban, stb. kutatok és viszem a családot.
    Mert egyszerűen még turistaútlevelet sem mindenki kapott abba az irányba...
    https://www.youtube.com/watch?v=2X4N-GLwt9Q
    https://doksi.net/hu/get.php?order=DisplayPreview&lid=13700

    VálaszTörlés