2021. november 29., hétfő

Amit tudunk, és amit nem tudunk az Omicronról

Az Omicron körülbelül 50 olyan mutációt hordoz, amelyet korábban nem tapasztaltak kombinációban, köztük több mint 30 mutációt azon a tüskeproteinben, amelyet a koronavírus használ az emberi sejtekhez való kapcsolódáshoz. További kutatásokra van szükség annak megállapítására, hogy az Omicron mutációgyűjteménye lehetővé teszi-e a változat számára, hogy elkerülje a vakcinák vagy fertőzések elleni immunitást. Az sem világos, hogy az általa […]


https://fuhu.hu/amit-tudunk-es-amit-nem-tudunk-az-omicronrol/
#COVID19, #Genom, #Mutáció, #Omicron, #Tüskefehérje

1 megjegyzés:


  1. FELHÁBORÍTÓ, HOGY BÜNTETLENÜL és KÖVETKEZMÉNYEK NÉLKÜL FOLYHAT a VAKCINA+CIONISTÁK=VAKCIONISTÁK TERRORJA az EGÉSZSÉGES OLTATLANOK és az ÉLETÜKET az ISTENI IMMUNRENDSZERÜKRE BÍZÓ JÓHISZEMŰEK ROVÁSÁRA!!!...- 1 MŰKÖDŐ DEMOKRÁCIÁBAN!!!
    TÖBBEK KÖZÖTT EZÉRT HALÁLVESZÉLYES ROTHSCHILD VIKTOR és a PEDOFIDESZ ÁMOKFUTÁSA MÁRIA ORSZÁGÁBAN a MAGYAR NÉP ELLENÉBEN!!!

    OLSTEIN=ORSÓS=ORBÁN VIKTOR, ALIAS GYŐRI GÁBOR CION-BOLSEVIK ÜGYNÖK és ROTHSCHILD KEGYENC a NAPRAKÉSZ ÉLŐ és ELEVEN KOR-KÓRTÜNETE HALÁLOS BETEG TÁRSADALMUNKNAK!!!...- MERT MIKÖZBEN FEJBÚBIG ÉR az ADÓSSÁG és az ISZAP... MAGYARMATON/ORBÁNIÁBAN; - és a ZSIDÓ PEGASUS-sal MINDEN NYÍLÁSUNKBA BELE LÁTNAK!!!...- ADDIG, VALAHOGY NAGYON NEM AKARJÁK ÉSZREVENNI a HAZÁNKRA LEGVESZÉLYESEBB NOTÓRIUS RONTÓ PÁLOKAT és SZÜLETETT BŰNÖZŐKET!!!
    https://orvosokatisztanlatasert.hu/a-main-streambol-kimarado-irodalmi-hivatkozasok-uzenete-egyertelmu-csalas-egeszsegugyi-diktatura-ellenunk-gondosan-megtervezett-haboru-zajlik/

    VálaszTörlés