2021. december 5., vasárnap

A világjárvány legfrissebb adatai - 2021. december 06. hétfő

A SARS-CoV-2 típusú új koronavírus 2020 eleje óta már több mint 265.696.677 embert fertőzött meg és  5.255.971 életet követelt világszerte. Ma reggelig a  Föld lakosságát 8.174.960.064 COVID-19 elleni vakcinával oltották be.  Izrael Több mint 4 millió izraeli kapta meg a harmadik oltóadagját – közölte kedden az Egészségügyi Minisztérium, ami mérföldkövet jelent Izrael azon erőfeszítéseiben, hogy a jogosult […]


https://fuhu.hu/reggeli-virusjelentes-megjegyzesekkel-2021-november-18-csutortok/
#COVID19, #Pandémia, #WHO

1 megjegyzés:



  1. EMBERKÍSÉRLET és OLTÁS MINDHALÁLIG?!...- PERCEMBEREKNEK, AKÁR PERCENKÉNT!!!

    OKVETLEN ŐSZINTE VÁLASZT VÁRUNK a VILÁGRASZÓLÓ ún. GIBRALTÁR-PRECEDENSRE!!!...- a PEDO-FIDESZ ÖSSZES KORRUPT ESZEMENTJÉTŐL ÉPPEN ÚGY, MINT az ELLENZÉK RÖHÖGŐ-MAJMAITÓL, AKIK ÖNJELÖLT VIROLÓGUSOKKÉNT RACCSOLNAK/6NAK (EDDIG FELELŐSSÉGRE VONÁS NÉLKÜL!!!) PÁRT-PROPAGANDA ANYAGOT a COVID-KÁROSULTAK és MÁS MEGVEZETETT OLTAKOZÁSBA KERGETETT FELNŐTT és GYERMEK KÉPÉBE!!!

    "GIBRALTÁR: A teljes lakosság be van oltva, mégis drasztikusan nő az esetszám2021. november 16."

    Az egészségügyi vészhelyzet híveinek, azoknak, akik még mindig csak azt ismételgetik, hogy “háborúban állunk” a vírussal, választaniuk kell. Nem támogathatnak továbbra is két teljesen összeegyeztethetetlen elméletet. Ha a vakcinák jelentik az egyetlen és végleges megoldást a problémára, ahogyan azt sokan állítják, és a lakosság bizonyos csoportjait kellőképpen megvédik a fertőzéstől, akkor nem indokolt a bezárás, a korlátozás. Ha ezzel szemben továbbra is a korlátozások szükségességére hivatkoznak, mert attól tartanak, hogy a téli hónapokban drámai lesz az állapot a kórházakban, akkor el kell ismerniük, hogy a vakcinák nem megfelelőek, hanem csak egy eszköz a sok között. Ekkor viszont nem indokolt a polgárokra gyakorolt brutális nyomás vagy zsarolás az oltás beadatására. Csak egy válasz van, nem lehet egyszerre A és B is.

    MI KELL MÉG, HOGY VILÁGSZERTE FELESZMÉLJEN a JÓ-NÉP?!...- HOGY a ROTHSCHILD FÉLE VILÁGKORMÁNY NÉPNYÚZÓ BÁBJAI 1 FORGATÓKÖNYV SZERINT GYENGÍTIK KI az ISTEN TEREMTETTE EMBER TERMÉSZETES IMMUNRENDSZERÉT (MEGSZABADÍTVA ŐKET ÖRANGYALUKTÓL!!!); -... és KERGETIK CSŐDBE és/vagy HAJSZOLJÁK HETEDIZIGLEN VISSZAFIZETHETETLEN HITEL-RABSZOLGASÁGRA a GYANÚTLAN "AGYON-OLTOTT" LAKOSSÁGOT és ORSZÁGAIKAT!!!
    https://internetfigyelo.com/7-milliard-emberbol-6-milliardot-akarnak-elpusztitani-vedooltasokkal-2/

    VálaszTörlés