2021. december 28., kedd

A világjárvány legfrissebb adatai - 2021. december 29. szerda

A SARS-CoV-2 típusú új koronavírus 2020 eleje óta már több mint 282.840.968 embert fertőzött meg és 5.414.689 életet követelt világszerte. Ma reggelig a  Föld lakosságát 9.032.260.327 COVID-19 elleni vakcinával oltották be.  Franciaország Újabb korlátozásokat jelentett be a francia kormány a koronavírus Omicron variánsának terjedése miatt. Attól tartanak, hogy a kórházak túlterheltté válnak, mivel rekordszámú új esetet jelentettek, […]


https://fuhu.hu/reggeli-virusjelentes-megjegyzesekkel-2021-november-18-csutortok/
#COVID19, #Pandémia, #WHO

1 megjegyzés:

  1. Láthattuk, hogy mi volt a legelső hullámban, konkrétan alig, vagy nagyon szórványosan fordultak elő esetek vidéken, a legtöbb eset Budapestre korlátozódott.

    Ezt a V4-ek sunyin titkolták is az elején, ahogy kezdetben Törökország sem jelentett eseteket. AZTÁN megtörtént a NAGY egyeztetés a témában, miután lement az első hullám.
    A csicska-kormányok kormányfőit összehívták egy kis “megbeszélésre”, ahol közölték velük, milyen “védekezési” eljárásokért mennyi pénzt nyomtatnak nekik.

    Szijjártó aztán találkozott a földkerekség leggyalázatosabb famíliájával az ún. Rothschildokkal is, lepapírozni az emberiség oltásokkal történő aktiválásának (robotosításának!) és nanotechnológiával történő irányíthatóságának részleteit!!!
    Ezután futott fel erőltetett menetben az ún. globális “védekezés”, melynek kapcsán lezárások, maszk, vakcina-kötelezés, ellenvélemény cenzúra, oltatlan hangadók levadászása, házkutatások tömkelege, családi megfélemlítések, egzisztenciális tönkretételek, valamint, amit csak kevesen tudnak, dezinfektáló, (MAGTALANÍTÓ, TERMÉKETLENNÉ TEVŐ!!!) éjszakai permetezések kezdődtek országunk légterében.
    Tehát innentől kezdve lettek kisebb városokban, falvakban is tömegével esetek, ahol eddig semmi nem volt az első hullám idején.

    Elég csak az uralkodókat likvidálni és helyükbe ültetni a saját ügynökeiket, vér-bíráikat, jogász-sakáljaikat, orvos-hóhéraikat, bankár-piócáikat, parancsra ugró rendőr-állataikat, végrehajtó-zombijaikat és az egykori ország már nyomokban sem létezik…- és nem tartalmaz immár reménykedni, élni és szeretni tudó Isten teremtette embereket!!!

    Még sokkolóbb a világunkat a pokol szintjére juttató jog és bankrendszer kancsaljaira, bandzsáira, torzabbnál is torzabb, korcsabbnál is korcsabb rém-lényeire és az általuk megálmodott a Föld-Anyánkat abortált falanszter birodalmára gondolnunk!!!...- most ez zajlik a Huxley által is felvázolt “ÁLTUDOMÁNYOS DIKTATÚRÁK” kiépítésével.


    VálaszTörlés