2021. december 7., kedd

Az Egészségügyi Világszervezet kedden azt tanácsolta, hogy a gyógyult koronavírusos betegek véréből vett plazmát ne adják enyhe vagy közepesen súlyos betegségben szenvedőknek. “A jelenlegi bizonyítékok azt mutatják, hogy nem javítja a túlélést, és nem csökkenti a gépi lélegeztetés szükségességét, és a beadása költséges és időigényes” – jelentette ki az ENSZ egészségügyi ügynöksége a British Medical Journalban megjelent írásában. […]


https://fuhu.hu/90130-2/
#BritishMedicalJournal, #Plazma, #WHO

1 megjegyzés:


  1. AZ OLTÁS NEM NEKED +OL(T=D)ÁS HANEM az UZSORÁS BANKÁR-KASZTNAK, azaz a COVID KÖD deKÓDja 9.
    A SZEMITA MAFFIA IMMÁR 3000-ÉVE az UZSORÁS HERÉSKEDŐK=KERESKEDŐK VÉRSZOMJAS ELADÓSÍTÓ MAFFIÁJA!!!
    CÉLJUK az EMBERISÉG EREDET-MÍTOSZÁNAK KIOLTÁSA, MEGHAMISÍTÁSA, ERKÖLCSÉNEK TOTÁLIS LEZÜLLESZTÉSE a KOR KÓROS TELE-VÍZIÓJÁVAL, DIGITÁLIS SZEMFÉNYVESZTŐIVEL és ENERGIA-SOKKÓLÓIVAL!!!
    Hasonló recept szerint vitték véghez a lélek-deformációját is…
    Az elzsidósított egyházakat NAGY-BOLDOGASSZONYUNK (MÁRIA!!!) KIMISKÁROLÁSÁVAL a VALÓDI SZENTHÁROMSÁGBÓL pont azért torzították el, hogy ezek a buzeránssá, energiátlanná tett egyházak az ő heréskedő=kereskedő érdekeiket szolgálhassák világszerte.
    A mesterségesen kikutyult (ISTENTELENÍTETT!!!) ún. zsidó-vallás fasiszta rasszista megosztó és kirekesztő antiszociális ideológiájának elsődleges célja az emberi társadalmak és civilizációk szétverése, eladósítása, rabszolga-állammá alacsonyítása!!!
    https://orvosokatisztanlatasert.hu/a-main-streambol-kimarado-irodalmi-hivatkozasok-uzenete-egyertelmu-csalas-egeszsegugyi-diktatura-ellenunk-gondosan-megtervezett-haboru-zajlik/
    https://eszenyieniko.blog.hu/

    VálaszTörlés