2021. december 18., szombat

Nem Völner a kulcsfigura hanem...

A nemzeti együttműködés rendszerének eddig legnagyobb nyilvánosságra került korrupciós ügyében nem Völner Pál a legmagasabb rangú szereplő hanem egy titokzatos “gazda”, akivel Schadl György, a végrehajtói kamara letartóztatásban levő vezetője külföldön találkozgatott. A nyomozók – minden bizonnyal a Pegasus programmal lehallgatták Schadl György okostelefonját, és ez aranybányának bizonyult a korrupciós ügyben. Az ügyészség feloldotta a […]


https://fuhu.hu/nem-volner-a-kulcsfigura-hanem/
#Korrupció, #NER, #PintérSándor, #VölnerPál

1 megjegyzés:

  1. INNI, HA NEM is ISZOM ELŐRE SCHADL (N)AGYONBARNÍTOTT BŐRÉRE...- ENNI AZÉRT ESZEK 1 LEKVÁROS BUKTÁT!!!
    Az ORBÁN GAZDIK és holmi (K)ÁDEREK SZAVATOSSÁGI IDEJE HAMAROSAN LEJÁR!!!
    ÁDER JÁNOS KÖZTÁRSASÁGI ELNÖK, SCHADL GYÖRGY ADÓCSALÓ (TÖBBES ÁLLAMPOLGÁR!!!) LAKÁSMAFFIÓZÓ, SPEKULÁNS MBVK ELNÖK KINEVEZŐJEKÉNT 100%-os FELELŐSSÉGGEL BÍR A MAGYAR EMBEREK KIFOSZTÁSÁÉRT ÉS A LAKÁS és KÖZJEGYZŐMAFFIA EZERMILLIÁRDOS KÖLTSÉGVETÉSI CSALÁSAIÉRT‼️‼️‼️
    AZ MBVK OLDALA 1 FIKTÍV LICITHÁLÓ!!!
    KÖTELEZETTSÉG NÉLKÜLI BELTERJES CSALÓK ALKOTJÁK MÉG az ún. KÓDNEVEK és/vagy KÓDSZÁMOK ALATT LICITÁLÓKAT IS, AKIK „SZEMÜNK LÁTTÁRA” VÍZIONÁLJÁK az ún. „ÉRDEKLŐDÉST”!!!! - időről-időre, MINTHA LEGITIM ÉRDEKLŐDŐK LENNÉNEK EBBEN a SZÍNLELT az MBVK-nak évente százmilliárdokat fialó VIRTUÁLIS ARANYBÁNYÁBAN!!!
    VÉRLÁZÍTÓ, HOGY ENNEK az EGÉSZ LICITÁLÓSDINAK és ÁRVERŐSDINEK a KIÖTLÓJE és FENNTARTÓJA az a MEGÁTALKODOTT BŰNÖZŐI CSOPORT SCHADL GYÖRGY KÖZTÖRVÉNYES BŰNÖZŐVEL és LAKÁS-MAFFIÓZÓVAL az ÉLEN aki/akik KORRUPT TAGJAINAK KINEVEZŐJE maga az ún. ÁLLAMFŐ (ÁDER JÁNOS!!!)!!!
    MAGYARORSZÁG ÁLLAMFŐJE TEHÁT DIREKTBEN és INDIREKTBEN is 1 ÓCSKA, MEGFELELÉSI KÉNYSZERES, HAZAÁRULÓ!!!
    AKINEK MINDEZEN BŰNÖKÉRT MÁR ÉVEK ÓTA 1 SOK EZER ÉVES ÜSTBEN (a SAJÁT LEVÉBEN!) KÉNE FŐNIE a KARMELITA KOLOSTOR ELÖTTI TÉREN!!!
    MAGYARORSZÁG SZÉGYENE, HOGY az ún. (K)ÁDER JÁNOS ÁLTAL KINEVEZETT ZSIDÓ- SPEKULÁNS, INGATLAN ELBITORLÓ SCHADL GYÖRGY, akit az ún. szakma is csupán „PATKÁNYNAK” hív és nevez…- többszörösen ELÍTÉLT, SCHMIDT MÁRIA KEGYENC ADÓCSALÓ lehetett az MBVK ELNÖKE!!!
    Mivel a Földhivatal felé a Végrehajtó és Közjegyző-maffia tagjainak csak csupán 10.000.-Ft és 6.000.-Ft illeték befizetésével kell igazolni a VÉGREHAJTÓMAFFIÓZÓ által hitelesnek titulált ún. „ÁRVERÉSI LICIT” keretein belül, hogy a bennfentes és belterjes licitáló ezt megtette a NAV felé…- minden fiktív százmilliós és milliárdos pénzmosás (a be nem fizetések ellenére!!!) legitimációt nyer!!!...- mintha ki és vagy befizették volna a licitált ingó és vagy ingatlanok ellenértékét…- ezzel tulajdonjogot szerezve felette!!!
    MIKÖZBEN MINDEZ CSAK EGY ORBITÁLIS CSALÁS, ÁTUTALÁS NÉLKÜLI SZEMFÉNYVESZTÉS ÉS A KÖLTSÉGVETÉSI CSALÁSOK MAGASISKOLÁJA!!! - MIKÖZBEN A NAV FELÉ SEMMILYEN TÉNYLEGES INGATLANT és/vagy INGÓ KIFIZETÉS BIZONYLATOLT IGAZOLÁSÁRA NEM KERÜL SOR!!! – SOHA!!! - a már említett 16.000.-Ft illetéken és az ún. B400 NAV adatlap kitöltésén kívül!!!
    ÜGYES?!
    KORÁNTSEM!!!
    VÉRT KÍVÁN!!! – és AZONNAL, MERT A KÖZJEGYZŐK ÉS A VÉGREHAJTÓK 520 FŐS TÁRSULATA 29 ÉVES ILLEGÁLIS MŰKÖDÉSÜK SORÁN IDESTOVA 13.000, azaz TIZENHÁROMEZER MILLIÁRD FORINTOT LOPTAK EL A MAGYAR ADÓFIZETŐKTŐL illetve MAGYARORSZÁG ÁLLAMKASSZÁJÁBÓL!!!
    EZÉRT IS TARTOZIK MINDEN KÖZJEGYZŐMAFFIÓZÓ ÉS VÉGREHAJTÓMAFFIÓZÓ TELJES VAGYONÁVAL AZ EDDIG ÁLTALUK KIFOSZTOTT ÖSSZES MAGYAR KÁROSULTNAK, ÖNGYILKOSSÁGBA KERGETETT ÁRTATLAN ÁLDOZATNAK!!!
    TEHÁT ITT AZ IDŐ!!! - BEFOGNI EZT A KB. 520 GÁTLÁSTALAN (közjegyző-maffiózót és ún. végrehajtó-gyilkost!!!), KORMÁNY KEGYELT, KORRUPT ADÓCSALÓ SZARZSÁKOT!!!

    Szerrel és tettel ❤🇭🇺: PáLoS TReND

    VálaszTörlés