2021. december 30., csütörtök

Orbán, Anonymus és a CIA

“Simor András (a Magyar Nemzeti Bank ex elnöke) az EBRD alelnöke volt (az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank), a puszihaverja Gordonnak (Bajnai Gordon ex miniszterelnök), és ugye a főnöke volt a CIA-nél” – Gansperger Gyula, egykori fideszes politikus, később Bajnai Gordon üzlettársa a Wallisban, mondta ezt a hangfelvételen, melyet Anonymus juttatott el a rendőrséghez. Egyáltalán […]


https://fuhu.hu/orban-anonymus-es-a-cia/
#Anonymus, #BajnaiGordon, #Biden, #Cia, #GanspergerGyula, #NATO, #Orbán, #Ügynök, #Wallis

1 megjegyzés:

  1. MAGYARORSZÁG ELLENSÉGEI MIND 1 ALOMBÓL VALÓK!!!
    Az EBRD ÁTOK MÉG 2022-ben is KÍSÉRNI FOGJA a FELCSÚTI HAZAÁRULÓT!!!
    ORBÁN HAZAÁRULÁSÁNAK NAPJA: EBRD DIKTÁTUM 2015. 02. 09.
    EZ OLYAN ÖRÖKRE SZÓLÓ MEGMÁSÍTHATATLAN TÉNY, MINT MIKOR a CION-LIBSI PROPAGANDA LE AKARTA NYOMNI a TORKUNKON, HOGY ÉV ELEJÉN NEM a MÉLY-ÁLLAM ZSIDAJAI PUCCSOLTÁK MEG az AMERIKAI VÁLASZTÁSOKAT és DÖNTÖTTÉK ROMBA TRUMP PÉLDANÉLKÜLI 4 ÉVIG TARTÓ HÁBORÚMENTES ELNÖKSÉGÉT!!!...
    …- VAGY a TITANIC BIZTOSÍTÁSI CSALÁSÁT, a SZÁNALMASRA SIKEREDETT STÚDIÓBAN FORGATOTT HOLDRA SZÁLLÁST, 9/11 ZSIDÓ ÖNMERÉNYLETÉT és az EBBŐL KÖVETKEZŐ ún. TERRORIZMUS-VÁD GYARMATOSÍTÁST… …EGYBEKÖTVE...- IRÁN (AMI KÉSIK, NEM MÚLIK!) LEIGÁZÁSÁNAK KISÉRLETEIVEL…- HOGY KIPROVOKÁLJÁK a III. VILÁGHÁBORÚ KIROBBANTÁSÁT!!!

    A MAGYAR EMBERLELKEK MEGNYOMORÍTÓI JAVARÉSZT a NEMZETIDEGEN, SZOCIOPATA, HÉBER-CSICSKA, "KERESZTÉNYPOLITIKUSOKNAK" ÁLCÁZOTT ÜGYNÖK LÉLEK-KUFÁROK, ÁTKOZOTT NEMZETRONTÓK ÉS SORSTALAN TÖBBES ÜGYNÖKÖK, AKIK DINASZTIKUSAN LEURALTÁK ÉS KIFOSZTOTTÁK/JÁK MAGYARORSZÁGOT!!!
    A magyarországi közintézmények 80%-ban az idegen érdekeket képviselő, magyar-gyűlölő, éber "közszolgák" naponta képesek megutáltatni az adófizető állampolgárokkal az életet és megfojtani bennük a reményt!
    Nyíltan, büntetlenül tarthatják lelki és fizikai terrorban társadalmunkat; - és olthatják belénk Magyarország állandó degradálásával, a lakásmaffia szponzorálásával Anya és Szülőföldjük mielőbbi elhagyását! - hogy aztán az új-régi ómigráns Jézus gyilkos gnómok (patkányforradalmi unokák = kilakoltató szemita honfoglalók!) végleg elfoglalhassák és kiszipolyozhassák FÖLDANYÁNK VALÓDI ÉDENKERTJÉT: MAGYARORSZÁGOT!!!
    TE döntöd el, hogy hagyod- e...!!!


    https://www.youtube.com/watch?v=LHwZBTe7y_s

    VálaszTörlés