2021. december 24., péntek

Orbán és a korrupció

“Brüsszel – bár hangoztatja – egy pillanatig sem gondolja komolyan, hogy Magyarország korrupt lenne. Elég, ha ránéznek az új német kormány szereplőire, és tudják, hogy a korrupciós listán Magyarország jóval kedvezőbb helyen áll” – nyilatkozta a miniszterelnök a Magyar Nemzetnek karácsonykor. Kire vagy mire gondolhatott a magyar miniszterelnök? Talán arra, hogy a szociáldemokrata ex kancellár […]


https://fuhu.hu/orban-es-a-korrupcio/
#Gazprom, #Hitel, #HsziCsinping, #Infláció, #Kína, #Korrupció, #Macron, #MatolcsyGyörgy, #OlafScholz, #OrbánViktor, #Putyin

1 megjegyzés:

  1. Megint totál elgázosította a jó népet a felcsúti borz!
    Miközben a magyarországi igazságszolgáltatást teljes egészében átjátszotta a zsidó-maffiának, akik ezrével lakoltatják ki a családokat a már régóta fizethetetlen uzsora kamatok miatt!!!
    NEM ELFELEJTENI!!!
    A TALMUDISTA BÍRÁSKODÁS MAGYARORSZÁGI GYAKORLATA ELLENI BÜNTETŐ FELJELENTÉSEK és a KÖZJEGYZŐ VÉGREHAJTÓ-MAFFIA ELLENI PEREK INDÍTÁSA ÁLLAMPOLGÁRI JOGUNK és KÖTELESSÉGÜNK!!!
    A magyar hazafiakat 2019. húsvétja óta hallgatják le az ún. Pegasussal, mert Orbán és sleppje nagyon nem akar visszafizetni a kifosztott devizacsalás áldozatainak 2.000, azaz kétezer milliárd forintot!!!
    Inkább megtartaná magának az átkozott!!!
    Vajon sikerül anélkül, hogy a belső szervei/szerverei idő előtt (már most is késő amúgy!) felmondják a szolgálatot?! A MAGYARORSZÁGI (I)GAZSÁGSZOLGÁLTATÁS EGYIK BEFOLYÁSOLÓ "TÉNYEZŐJÉNEK" (ORBÁN ÁLTAL!!!) KINEVEZETT TALMUDISTA MAGYARGYŰLÖLŐ (Répássy Róbert!) SZEMÉLYE PONT az ERŐS és SZABAD MAGYARORSZÁG ESZMÉNYÉNEK MOND ELLEN!!!...- FŐKÉNT AZÉRT, MERT RÉPÁSSY ISRAHELL ELSZÁNT ÉRDEKÉRVÉNYESÍTŐJE a MAZSIHISZ SEHONNAI BITANGJAIVAL EGYÜTT...- SZÜLŐHAZÁJA ELLENÉBEN!!!
    Valamennyi itt is bemutatott, felderített hazánkban megtörtént bűnügynél felismerhető, hogy MAGYARORSZÁGON államigazgatási szinten is működtethetik az ismert könyv (Richard Deacon: Az izraeli titkosszolgálat) szerinti négy, csak látszólag független, következő bűnöző csoportot:
    1./ Bűncselekmény tervező csoport
    2./ Bűncselekmény végrehajtását előkészítő csoport
    3./ Bűncselekményt végrehajtó csoport
    4./ Bizonyítékokat eltüntető csoport

    ÜGYES?!
    KORÁNTSEM!!!
    VÉRT KÍVÁN!!! – és AZONNAL, MERT A KÖZJEGYZŐK ÉS A VÉGREHAJTÓK 520 FŐS TÁRSULATA 29 ÉVES ILLEGÁLIS MŰKÖDÉSÜK SORÁN IDESTOVA 13.000, azaz TIZENHÁROMEZER MILLIÁRD FORINTOT LOPTAK EL A MAGYAR ADÓFIZETŐKTŐL illetve MAGYARORSZÁG ÁLLAMKASSZÁJÁBÓL!!!
    EZÉRT IS TARTOZIK MINDEN KÖZJEGYZŐMAFFIÓZÓ ÉS VÉGREHAJTÓMAFFIÓZÓ TELJES VAGYONÁVAL AZ EDDIG ÁLTALUK KIFOSZTOTT ÖSSZES MAGYAR KÁROSULTNAK, ÖNGYILKOSSÁGBA KERGETETT ÁRTATLAN ÁLDOZATNAK!!!
    TEHÁT ITT AZ IDŐ!!! - BEFOGNI EZT A KB. 520 GÁTLÁSTALAN (közjegyző-maffiózót és ún. végrehajtó-gyilkost!!!), KORMÁNY KEGYELT, KORRUPT ADÓCSALÓ SZARZSÁKOT!!!

    Szerrel és tettel ❤🇭🇺: PáLoS TReND
    https://www.tejfalussy.com/regiweboldalak/www.aquanet.fw.hu/szoveg/Birosagi-talmudizmus.htm https://civilkontroll.com/meglatogattuk-a-vegrehajtoi-irodat-885-millio-kenopenz-es-evi-tobb-mint-600-millios-bevetel-video/

    VálaszTörlés