2021. december 10., péntek

Szijjártó semmit sem tud a Pegasusról

Szijjártó mossa kezeit, sőt az izraeli cég nevét sem tudja, és talán még azt sem sikerült megtudnia, hogy hová tűnt Damon Hill. “Az információs hivatal nem vásárolt ilyen szoftvert, nem üzemeltetett és jelenleg sem üzemeltet ilyet” – közölte a külügyminiszter a parlament nemzetbiztonsági bizottsága előtt. Szijjártó, aki hivatalból felügyeli az információs hivatalt, azt is hozzátette,  […]


https://fuhu.hu/szijjarto-semmit-sem-tud-a-pegasusrol/
#CzukorJózsef, #GanspergerGyula, #Igazságügyminiszter, #Kémszoftver, #Lehallgatás, #Nagykövet, #Nso, #Pegasus, #SzijjártóPéter, #VargaJusit, #VölnerPál

1 megjegyzés:

  1. Nocsak. Mily elmeroggyant lett a mi kis kakadunk...
    ...ám, de közben a LEGFŐBB SOROS KEGYENC (OLSTEIN=ORSÓS=ORBÁN VIKTOR ÜGYNÖK!!!) írta alá a NEMZET-VESZEJTŐ EBRD DIKTÁTUMOT 2015. 02. 09-én, hogy 2022.06.06-ra (666!) Magyarország totális gyarmattá tételével és fejbúbig történő eladósításával végleg megteremthessék Új Israhellt édes hazánkból!!!
    Mégpediglen úgy, hogy a sok baba és zöld lakáshitelre rávett, de már a megemelt törlesztőket fizetni képtelen családokat kilakoltatják, elárverezik...- és a helyükre százezerszám betelepítik az idegenszívű semita honrablókat (lásd: I. II. V. VI. XII. XIII kerületek fajtajelleg lakosságát!!!)!!!
    ...mert ugye az ún. magyarországi rendszerváltoztatást is a CIA-KGB-Mossad "szentháromsága" hajtotta végre és utána csakis és kizárólag az általuk kiképzett zsarolható egyedek lettek a prominens politikus és bankár-bűnözők, kitüntetett hazaárulók!!!
    Tehát Orbán és Szabó Tímea szó szerint is kém és szesztestvérek!!!...- ahogyan a "keresztszüleik" is a Rothschildok!!!
    ...de, hogy miként is kötődnek Soros György szarból kikupáltjai Orbán Viktor és a magyarországi balliberális oldal oligarchái, országrontói, forintgyengítői is a koronavírusra hivatkozva az új világrendet hirdető gyilkos Rothschild klánhoz, Henry Kissingerhez és annak táskahordozójához Klaus Schwabhoz, a Világgazdasági Fórum elnökéhez?
    Mi köti össze őket Mark Zuckerberggel vagy éppen a sátáni “oltogató” Bill Gates “vakcina-pápával”?
    Mi is a lényege ennek az új, de annál agresszívabb világ-rumlinak, a Great Resetnek?
    Válaszok a videókban:
    https://www.youtube.com/watch?v=-4-lHOyAPB0
    https://www.youtube.com/watch?v=wkPOeNZbUEI
    https://ebrddiktatum.blog.hu/2019/08/29/ovi_hazaarulasa_ebrd_diktatum_2015_02
    https://libernyak.blogstar.hu

    VálaszTörlés