2022. január 17., hétfő

Az ember, aki ott sem volt

A pécsi egyetem jogi kara felfüggesztette egy tanársegéd vizsgáztatási jogát, mert anélkül írta alá az indexeket, hogy akár látta volna a vizsgázókat.  Mészáros Pál Emil a többi között Nagy Ádámot vizsgáltatta így, aki nem más mint Rogán Antal kabinetfőnöke. A Népszava tudósítója szerint Pécsett már régóta köztudott volt, hogy el lehet intézni vizsgákat sőt diplomákat […]


https://fuhu.hu/az-ember-aki-ott-sem-volt-avagy-hogy-vizsgazott-pecsett-rogan-kabinetfonoke/
#Index, #MészárosPálEmil, #RogánAntal, #SchadlGyörgy, #VölnerPál

1 megjegyzés:

  1. A FELCSÚTI FENEVAD KIFOSZTÓ TALMUDIZMUSA!!!...- vagyis ORBÁN VIKTOR a KÖZJEGYZŐ és VÉGREHAJTÓ-MAFFIA KERESZTAPJA!!!
    Kun Miklós mesélt a Rákosi korszak vezetőiről, úgy a „magyarokról”, mint az „oroszokról”. Beríja állítólag olyan mocskos szájú volt, hogy szégyen, de jól „leszúrta” Rákosit, hogy zsidókkal rakta körül magát… - és ahogyan artikulált, nem lehetett nem analógiát vonni a mai helyzet erkölcstelenségei és az akkoriak között.
    ORBÁN a HALÁLOS VÍRUS (MAGYARORSZÁG LEGVESZÉLYESEBB ELLENSÉGE!!!) és SCHMIDT MÁRIA KÖZJEGYZŐ-LAKÁSMAFFIÁJA LAKOLTATJA KI a MAGYAR EMBEREKET!!!
    AKIKNEK EDDIG KÉTSÉGEI VOLTAK AFELŐL, HOGY a FELCSÚTI BÉLPOKLOS és “SAJÁT LÁBON ÁLLÓ”, TOLVAJ KOMPÁNIÁJA DIREKT ÍRTJA KI a MAGYAROKAT, HOGY 2022-re az 1988-as “RÓZSADOMBI-PAKTUM” (AMI VALÓJÁBAN 1 CION-LIBERÁLIS DIKTÁTUM!!!) SZERINT MEGVALÓSÍTHASSA ÚJ ISRAHELL ÁLLAMÁT (2022.06.06-ra = 666!!!)a MÉG MINDIG MAGYAR MAGYARORSZÁGON…- AZOKNAK: ÉBRESZTŐ!!!

    VálaszTörlés