2022. január 20., csütörtök

Kiszivárogott? OK. De ki szivárogtat?

A Völner botrány miatt követelik az ellenzéki pártok Orbán Viktor egyik legbizalmasabb hívének távozását követeli az ellenzék. Rogán irányítja a Fidesz választási kampányait és a kormánypárti sajtónak ő a “láthatatlan karmestere”. Ezért nagyon kevéssé valószínű, hogy Orbán Viktor beáldozná őt hiszen áprilisban választások lesznek. Miképp érintett a Völner ügyben Rogán? Egyelőre csak úgy, hogy kabinetfőnöke […]


https://fuhu.hu/kiszivarogott-ok-de-ki-szivarogtat/
#EllenzékiPártok, #Orbán, #Szivárogtatás, #Volner

1 megjegyzés:

  1. Megint totál elgázosította a jó népet a felcsúti borz!...- GEORGE SOROS MA is ÉLŐ LEGHÍRHEDTEBB TANÍTVÁNYA!!!
    LETAGADHATATLANUL KIDERÜLT, HOGY ORBÁN VIKTOR a MAGYARORSZÁGI KÖZJEGYZŐ és VÉGREHAJTÓ-MAFFIA FEJE!!!...- és BŰZLIK is ORRCSAVARÓN ez az ÁTKOZOTT ún. PEDO-FIDESZES JOG és (I)GAZSÁGSZOLGÁLTATÁS!!!
    ...- mert a magyarországi igazságszolgáltatást teljes egészében átjátszotta a zsidó-maffiának, akik ezrével lakoltatják ki a családokat a már régóta fizethetetlen uzsorakamatok miatt!!!
    NEM ELFELEJTENI!!!
    A TALMUDISTA BÍRÁSKODÁS MAGYARORSZÁGI GYAKORLATA ELLENI BÜNTETŐ FELJELENTÉSEK és a KÖZJEGYZŐ VÉGREHAJTÓ-MAFFIA ELLENI PEREK INDÍTÁSA ÁLLAMPOLGÁRI JOGUNK és KÖTELESSÉGÜNK!!!
    A magyar hazafiakat 2019. húsvétja óta hallgatják le az ún. Pegasussal, mert Orbán és sleppje nagyon nem akar visszafizetni a kifosztott devizacsalás áldozatainak 2.000, azaz kétezer milliárd forintot!!!
    Inkább megtartaná magának!!!

    VálaszTörlés