2022. február 6., vasárnap

26%-os inflációt érzékel a magyar lakosság

Hivatalosan 7,4%-os az infláció Magyarországon, de ennél csaknem mindenki többet érzékel. Mennyivel? Minél kisebb a keresete annál többel! Ez derül ki abból a friss közvélemény-kutatásból, melyet a Reacty Digital végzett el. A legnagyobb válaszadó csoport – a megkérdezettek mintegy egyharmada úgy véli, hogy az éves áremelkedés mértéke 11 és 20% kötött alakult Magyarországon. Tegyük hozzá […]


https://fuhu.hu/26-os-inflaciot-erzekel-a-magyar-lakossag/
#Diktátor, #Infláció, #KSH, #Macron, #Orbán, #ReactyDigital, #Választás

1 megjegyzés:

  1. MAJDNEM...- BÁR 1/4 ÉVES SZINTEN MÉG IGAZ IS LEHET/NE!!!...- HA NEM MAGYARMAT NARANCS-DIKTATÚRÁJÁBAN HALDOKLANÁNK…- ÉLETNEK BEADVA a NYOMORT!!!
    KERESETT "GYÓGYSZEREKNÉL" 100% FÖLÖTT VAN 1 ÉV ALATT!!!
    MAGOSKENYÉR és/vagy a TERMÉSZETES SZINTÉN 100% FÖLÖTTI DRÁGULÁST PRODUKÁLT 1 ÉV ALATT!!!
    A NAPRAFORGÓ OLAJ 80%-ot PRODUKÁLT az ÁRDRÁGÍTÓK MIATT MÍG a TEJ 40%-al UGROTT MEG (ez is csak addig, amíg leírtam!!!) !!!
    SAJNOS a MAGYAROK SZÉGYENE, HOGY ez a FELCSÚTI TOLVAJ (VÉRÉBŐL FAKADÓAN!!!) IMMÁR 33 ÉVE JÁTSZAT6 ITT a PIROS, HOL a PIROS-t SZÁMOLNI is LUSTA MEGMONDÓIVAL!!!
    NE, HOGY MÁR ELHITESSE a HATALOM, HOGY MOST KEGYET GYAKOROL az EL, KI és TÚLONTÚL JÓL TARTÓ GAZDÁIVAL!!!…- FŐKÉNT NE AZT, HOGY ez a 600 MILLIÁRDOS VISSZATÉRÍTÉS VALAMI GIGÁSZI KEGY-GYAKORLÁS (50%/ÉV-es ÁREMELKEDÉS és 11%/ÉV-es DIREKT FORINTRONTÁS MELLETT!!!), MERT “FELBŐSZÜLÖK”!!!
    BÖRTÖNBE az ÖSSZES POLITIKUS-BŰNÖZŐVEL és SPEKULÁNS UZSORÁSSAL!!!

    VálaszTörlés