2022. március 29., kedd

Lehallgatóberendezést találtak a Polgármesteri Hivatalban

Elképesztő és nagyon szomorú ügy miatt kell most a nyilvánossághoz fordulnom. Pár nappal ezelőtt a polgármesteri titkárságon az általános helyettesem irodájában az egyik plafonon lévő ledes spotlámpában a képen látható megfigyelő és lehallgató berendezést (kamerát és mikrofont) találtuk –  írja Csőzik László Érd polgármestere Facebook bejegyzésében. Természetesen feljelentést tettem a rendőrségen. Ami első blikkre megállapítható: […]


https://fuhu.hu/lehallgatoberendezest-talaltak-a-polgarmesteri-hivatalban/
#Érd, #Lehallgatás, #Pegasus, #Polgármester

1 megjegyzés:

  1. Méghogy NEM VAGYUNK CIGÁNYORSZÁG?!
    "A Mátrix filmben az áruló, miért árulta el Morfeuszt és a csapatot?

    Az árulónak kellett a pénz, a siker, a csillogás. Szóval a hatalom kiszolgáló rétegek általában, a politikusok, az orvosok, jogászok, sportolók, színészek, celebek, filmsztárok, az áruló egy ilyen életet akart, így inkább visszamenne abba a régi életébe, ahol úgymond mindent megkap a hatalomtól, és nem szeretne átlag ember lenni és átlagos életet élni, így ezért elárulta a csapatot és Morfeuszt!

    Bizonyos alapfogalmakat tisztáznunk kell, amelyekkel eleve meghatározzák a mi viselkedésünket, vagy amik motiválnak bennünket. Például, hogy mi az igazság. Az emberek egyik része azt mondja, hogy ez az igazság, a másik része azt mondja, hogy az az igazság, így mindenkinek megvan a maga igazsága.

    Igazából arról van szó, hogy direkt kiforgatják a fogalmakat, mert az igazság csak egy lehet, a többi csak nézőpont. A nézőpont, az igazság egy icike-picike kis része, az teljes igazság az összes nézőpont együttesen, amivel világossá válik az egész értelme, az összefüggéseiben egy magasabb szinten látod át az egészet és nem csak egy nézőpontot. A Tudás hatalom című videóban elmondtam, hogy hogyan osszák meg az embereket, és hogy ezt a megosztottságunkat hogyan tartják fent, úgyhogy mind a két oldalra, vagy akárhány oldal számára ledobják a megfelelő információt, hogy azon rágódjon, és azzal tovább növeli a két oldal közötti szakadékot.

    Az igazságért mindenki küzdeni fog, hiszen ez egy emberi alapösztön, és mivel a különböző emberek, különbözőképpen vannak beprogramozva, és ezáltal különböző nézeteket vallanak, és így az ő saját igazságának fogja fel, de ezzel a hatalom emberei, még jobban az emberek megosztását növelik."
    https://www.youtube.com/watch?v=rHc751TJuQk

    VálaszTörlés