2022. március 4., péntek

Mit lehet még tenni Ukrajnáért

Brüsszelben gyűlnek össze a nyugati országok külügyminiszterei. Megvitatják mit kellene és mit lehet tenni a továbbiakban az ukrajnai háborúra adott válaszként. A Brexit óta először vesz részt Nagy Britannia külügyminisztere is a megbeszéléseken. A miniszterek várhatóan megtárgyalják  mit tehetnek még Ukrajna támogatására, meddig mehetnek el, mi az a vörös vonal amin nem tudnak és nem […]


https://fuhu.hu/mit-lehet-meg-tenni-ukrajnaert/
#EU, #G7, #Külügyminiszter, #LizTruss, #NATO, #Tanácskozás

1 megjegyzés:

  1. SZÁNALMAS!!!...- ez az ÁTKOZOTT JÓARCOSKODÓ ROTHSCHILD PROPAGANDA!!!
    Az EU GÉN-NYOMORULTJAI VAJON TÉNYLEG ELHISZIK, HOGY BEETETHETIK a VILÁG JÓ NÉPEIT ARRÓL, HOGY NEM a NÁCIONISTA MŰÁLLAM az AGRESSZOR USRAHELLEL EGYETEMBEN?!
    UGYANAKKOR MÉG ORBÁN is MEGÁLLÁS NÉLKÜL HAZUDOZIK!!!…- MIVEL TOVÁBBRA is KILAKOLTATJA és UTCÁRA DOBATJA a MAGYAR CSALÁDOKAT!!!…- ahová aztán a “STRATÉGIAI NYUGALOM” kormánya idegen fajú “ukránokat” telepít be.
    MAGYARUL a FELCSÚTI “NAGYONHUMÁNUS” az EBRD diktátum (2015. 02. 09.) aláírása óta 1 IDEGEN HATALOM BÁBJA!!!…- vagyis az első számú NEMZETI KOCKÁZAT és BELSŐ KÖZELLENSÉG!!!…- MIVEL NEM MAGYARORSZÁG ÉRDEKÉBEN ELJÁRÓ MINISZTERELNÖK!!!… – hanem a mély-állam hazaáruló rabszolgája!!!

    VálaszTörlés