2022. április 15., péntek

A háború 52. napja - (folyamatosan frissítve )

Ez a háború nem olyan, mint az eddigiek: aki a hadseregével behatol egy területre, az ott érvényre juttatja a maga társadalmi rendjét…  Joszif Visszarionovics Sztálin 05:30 – Ukrán tisztviselők becslése szerint 2500-3000 ukrán katona vesztette életét a háborúban. 04:25 – A legnagyobb német ellenzéki párt, a CDU vezetője bírálta Scholz kancellárt, amiért késik a nehézfegyverek […]


https://fuhu.hu/a-haboru-52-napja-folyamatosan-frissitve/
#Agresszió, #Háború, #JoszipVisszarionovicsSztálin, #Kijev, #Ukrajna, #Zelenszkij

1 megjegyzés:

  1. USRAHELL CIONISTA SZERVEI az NSA és a CIA ROBBANTOTTÁK KI az UKRÁN TESTVÉRHÁBORÚT is!!!
    Az USA a VILÁG ELSŐSZÁMÚ TERRORISTA HONRABLÓ BIRODALMA, AMI az ŐSHONOS INDIÁNOK 100 MILLIÓS HOLOKAUSZTJA ÁRÁN LETT ÖSSZETÁKOLVA 1 CIONISTA RÉMÁLLAMMÁ!!!
    Az Ukrajnában működtetett amerikai biológiai laboratóriumok tevékenységét körülvevő hangos botrány nap mint nap egyre növekszik. Néhány nappal ezelőtt Igor Kirillov, az orosz fegyveres erők sugárzás -, vegyi- és biológiai védelmi csapatainak vezetője új dokumentumokat mutatott be. Ezek szerint az orosz különleges művelet kezdete óta az amerikaiak sürgősen próbálják „exportálni más országokba” a veszélyes mintákat és bioanyagokat Ukrajnából.
    Ártatlan emberek szenvedéseit használják fel arra, hogy az emberek érzelmeire hatva fokozzák a háborús őrjöngést. Az európaiak vére nem számít nekik, hiszen özönlik a pénz a disznófejűek zsebébe, és közben alakul(na) az új világrend.
    https://t.me/oper_goblin/12851
    " Ha van olyan információ az életedben ami nagyon érdekel – lehet ez bármi – és ha utánajársz a dolognak, akkor rövid időn belül megtalálod, a benne lévő eget rengető hazugságot. És azután eldől az első Dominód, és egyik információ szüli majd a másikat. Az lesz majd a Te utad, amin végig fogsz menni! Ha megérkeztél akkor szólj! " – Madie Seven
    Szerrel és tettel ❤ : PáLoS TReND.

    VálaszTörlés