2022. április 7., csütörtök

Meghalt a szélsőjobboldali orosz politikus, aki megjósolta Putyin háborúját Ukrajnában

Oroszország jövő február 22-én áll újra talpra, lesz ismét világhatalom – jelentette ki tavaly decemberben a most 75 éves korában elhunyt Vlagyimir Zsirinovszkij. A szélsőjobboldali politikus, aki közismerten a KGB embere volt, a bohóc szerepét játszotta a közéletben, ezért a jóslatát kevesen vették komolyan. Végül kiderült: csak két napot tévedett! Tulajdonképp Putyin terve Ukrajna lerohanására […]


https://fuhu.hu/meghalt-a-szelsojobboldali-orosz-politikus-aki-megjosolta-putyin-haborujat-ukrajnaban/
#Birodalom, #KGB, #Putyin, #Szlavofil, #Ukrajna, #VlagyimirZsirinovszkij

1 megjegyzés:

  1. UKRAINIAN HOAX: BUCSA=KATYN=TEMESVÁR!!!...- azaz az ANTIKRISZTUS NEVE: ZELENSZKIJ!!!
    A DEVIÁNS RIPACS KOHOLT VÁDAKKAL és HAMIS FILMEKKEL III. VILÁGHÁBORÚRA JÁTSZIK!!!
    NA, KINEK az ÉRDEKE VOLT a BUCSAI "MÉSZÁRLÁSOS SZÍNJÁTÉK"!? NANÁ, HOGY a NÁCI és NÉPIRTÓ UKRAJNÁNAK!!!
    ÉPPEN EZÉRT KELLETT az OROSZ KATONÁKAT AZZAL MEGVÁDOLNI, AMIT UKRAJNA NÁCI ZSOLDOSAI 8 ÉVE SZAKADATLAN ELKÖVETTEK az UKRAJNAI KISEBBSÉGEK ELLEN!!!
    A BUCSAI ÖNSAJNÁLTATÓS ÖNMERÉNYLET PROPAGANDA PONTOSAN USRAHELL 9/11-es MINTÁJÁRA PRÓBÁLJA a VILÁG AGYHALOTTAIT SZÁNALOMRA és ADAKOZÁSRA BÍRNI!!! HÁLA a JÓ ISTENNEK az OROSZOK és a MAGYAROK TÖBBSÉGE is ÁTLÁT az UKRÁNOK ALJAS KÍSÉRLETEIN!!!
    NAGYON ÉSZNÉL KELL LENNÜNK, MERT a MŰÁLLAM CIONISTA ZSIDÓ FELFORGATÓI MINDENT MEGTESZNEK, HOGY VILÁGÉGÉSBE KÉNYSZERÍTSÉK EURÓPA KÉNYSZERES és NÁCI VÉRSZOMJAS FENEVADJAIT URSULA VON DER LEYENNEL az ÉLEN!!!
    A Kijev melletti Bucsa utcáján heverő holttestekről készült sokkoló képek valóban háborús bűncselekmények rémképét idézik, de a fotók önmagukban ritkán számítanak döntő bizonyítéknak az ilyen esetekben - vélekedik Philip Grant nemzetközi jogi szakértő, a Trial civilszervezet vezetője az AFP francia hírügynökségnek.

    VálaszTörlés