2022. május 18., szerda

A világjárvány legfrissebb adatai - 2022. május 18. szerda

A SARS-CoV-2 típusú új koronavírus 2020 eleje óta már több mint 524.674.164 embert fertőzött meg és 6.281.271 életet követelt világszerte. Ma reggelig a  Föld lakosságát 11.422.173.485 COVID-19 elleni vakcinával oltották be. USA A Pfizer COVID-19 vakcina csaknem 700.000 kórházi kezelést akadályozott meg. Egy azt is megállapította, hogy a vakcinával több mint 30 milliárd dollárt takarítottak meg […]


https://fuhu.hu/a-vilagjarvany-legfrissebb-adatai-2022-marcius-28-hetfo/
#COVID19, #Járvány, #Omikron

1 megjegyzés:

  1. A gyerekekre visszatérve: A Moderna egyik vakcina szállítmányát megsemmisítették, de mintát is ellenőriztek belőle. Beteszem a cikk linkjét és a magyar fordítást:
    https://realrawnews.com/2022/05/milit...-vaccines/
    "Katonai peszticideket találtak a Moderna Covid-19 vakcinákban
    Május 2-án a Real Raw News arról számolt be, hogy a White Hat fennhatósága alatt álló amerikai különleges erők rajtaütést tartottak a Moderna Covid-19 vakcina tárolójában, és megsemmisítettek körülbelül 250 000 fiolát a cég "értékes" vérrög-oltásaiból. További információk váltak ismertté, és most arról számolhatunk be, hogy a Különleges Erők csapata a készlet megsemmisítése előtt több doboz oltóanyagot is lefoglalt.

    A terméket ezután a White Hats céghez szállították az Egyesült Államok Hadseregének Orvosi Kutatóparancsnokságához (USAMRDC) kémiai elemzés céljából. Fort Deitrick parancsnokhelyettese, Andrew C. Kim ezredes személyesen felügyelte a teszteket, és május 6-án továbbította az eredményeket David H. Berger tengerészgyalogság tábornok irodájába.

    A tábornok hivatalának egyik forrása továbbította az eredményeket az RRN-nek.

    Elmondása szerint a 60 fiola közül 10 tartalmazott rovarölő szereket, pontosabban mérsékelt koncentrációban cipermetrint és reszmetrint, szintetikus peszticideket, amelyek gyakran megtalálhatók olyan termékekben, mint az Ortho Home Defense. Bár az emberi szervezet által lenyelt neurotoxicitás mérgező, de „általában gyenge”, ezeknek a termékeknek elegendő mennyisége vagy erős koncentrációja hatással lehet az ember idegrendszerére.

    A Moderna szakirodalma nem sorolja fel a cipermetrint vagy a resmetrint a vakcina összetevői között. Mindazonáltal a Big Pharma története során kihagyta a potenciálisan halálos összetevőket – amit üzleti titoknak nevez – a nyilvánosan elérhető gyógyszertári nyomatokból.

    Ezeket az összetevőket – úgynevezett szintetikus piretroidokat – évtizedek óta használják rovarölő szerként nagyüzemi mezőgazdasági alkalmazásokban, valamint háztartási fogyasztási cikkekben. A dermális expozíció tünetei közé tartozik a zsibbadás, bizsergés, viszketés, égő érzés, a húgyhólyag-kontroll elvesztése, koordinációs zavar, görcsrohamok és halál. A lenyelés állítólag hasonló tüneteket, valamint agyduzzanatot, agyvérzést és afáziát okozott.

    1998-ban az FDA ismételten cipermetrint adott laboratóriumi egereknek; egyes esetekben a vegyszer elfolyósítja a belső szerveket.

    Ennél is fontosabb, hogy nincs példa arra, hogy a termék milyen hatással lenne az emberi fiziológiára, ha bármilyen koncentrációban befecskendezik a véráramba.

    Forrásunkat idézve: „Az USAMRDC tudósai nemcsak amiatt fejezték ki aggodalmukat, mert a rendellenes vegyi anyagokat találták az oltóanyag-fiolákban, hanem azért is, mert az oltóanyagkészletet csecsemők és öt év alatti gyermekek karjába való injekciózásra szánták. A Moderna sehol, abszolút sehol nem állítja, hogy a vakcinában peszticidek vannak.

    A White Hats – tette hozzá forrásunk – meg van győződve arról, hogy mindhárom nagy gyógyszergyártó – a Modernna, a Pfizer és a Johnson & Johnson – titokban „csecsemőbarát” oltásokat halmozott fel raktárakban szerte az Egyesült Államokban, Kanadában és Nyugat-Európában. Ezeknek a cégeknek a vezérigazgatói – Stéphane Bancel, Albert Bourla és Joaquin Duato, ebben a sorrendben – szó szerint könyörögtek az FDA-tól, hogy tegyenek bele oltóanyagukat amerikai csecsemők karjába. Ráadásul egyik vezérigazgató sem amerikai állampolgár. Bancel francia, Bourla görög (és állatorvos, nem orvos), Duato pedig Spanyolországban született.

    „Ezek az emberek globalisták, akik az eugenika háborúját vívják. Mindannyian a Bilderberg-csoport tagjai is. Dolgozunk a készleteik felkutatásán, de ez óriási feladat. Ezek valóban a leggonoszabb emberek a bolygó arcán” – mondta forrásunk."

    VálaszTörlés