2022. május 20., péntek

A világjárvány legfrissebb adatai - 2022. május 20. péntek

A SARS-CoV-2 típusú új koronavírus 2020 eleje óta már több mint 524.049.597 embert fertőzött meg és 6.273.518 életet követelt világszerte. Ma reggelig a  Föld lakosságát 11.430.018.231 COVID-19 elleni vakcinával oltották be. Nagy Britannia Az Oxfordi Egyetem új tanulmánya megállapította, hogy azoknál a COVID-19-betegeknél , akik ösztrogén hormonpótló kezelésben részesültek a diagnosztizálást követő hat hónapon belül, csökkent a betegség […]


https://fuhu.hu/a-vilagjarvany-legfrissebb-adatai-2022-marcius-28-hetfo/
#COVID19, #Járvány, #Omikron

1 megjegyzés:

  1. A ZSIDRÁK a VILÁG HALDOKLÁSÁNAK OKA!!!...- azaz a
    tömeggyilkosságok kora.
    A hét elején jelentek meg az első jelentések a majomhimlővel, az új koronavírushoz hasonló új himlővírussal való fertőzésekről, amelyek valójában 2020 elején jelentek meg.

    A tervezési dokumentum szerint a következő az ütemterv:
    Az eseményen ugyanazok az emberek és ugyanazok a szervezetek vettek részt, mint a Corona-járványra való felkészülésben.

    Feltűnő a kínai Dr. George Gao, a Kínai Betegségellenőrzési és Megelőzési Központ (China CDC) főigazgatója, Jeremy Farrar a Wellcome Trusttól, Chris Elias a Gates Alapítványtól, Luc Debruyne a Coalition for Epidemic Preparedness-től, a JohnsonJohnson és a Merk gyógyszeripari cégek képviselői, John Nkengasong, az Afrikai Betegségellenőrzési és Megelőzési Központ igazgatója, hogy csak néhányat említsünk. A teljes lista a tervezési dokumentum 9. oldalán található.

    A forgatókönyv a következőképpen írható le:

    "A gyakorlat forgatókönyve egy halálos globális világjárványt ábrázolt, amely a majomhimlő vírus egy szokatlan törzsét érintette, amely Brinia fiktív nemzetében jelent meg, és 18 hónap alatt világszerte elterjedt. A gyakorlat forgatókönyve végül azt mutatta, hogy az eredeti járvány kitörését terrortámadás okozta, amelyet egy olyan laboratóriumban előállított kórokozó felhasználásával hajtottak végre, ahol nem voltak megfelelő biológiai biztonsági óvintézkedések és felügyelet. A gyakorlat végére a fiktív világjárvány több mint hárommilliárd megbetegedést és 270 millió halálesetet eredményezett világszerte."

    Többek között az oligarchák és a gyógyszeripar kívánságai:
    Tehát a világjárványt azonnal kihirdetik, amint bármi gyanú merül fel. Ez azonban a WHO napirendjén amúgy is szerepel a Nemzetközi Egészségügyi Szabályzat módosításával és a tervezett világjárványügyi szerződéssel.

    - A nemzeti kormányoknak a világjárványra való reagálás során "nem megbánás" megközelítést kell alkalmazniuk, azaz proaktívan kell cselekedniük - szemben a növekvő esetszámokra és halálesetekre való reagálással, amelyek késleltetett mutatók.
    - A "nem megbánás" alapon történő megelőző cselekvés megkönnyítése érdekében a nemzeti kormányoknak olyan nemzeti szintű terveket kell kidolgozniuk, amelyek meghatározzák és beépítik a nagy hatású biológiai eseményekre való reagálás "kiváltó okait".

    Más szóval, "nem sajnáljuk", amikor az "alternatívátlan" intézkedések több kárt okoznak, százmilliókat taszítanak szegénységbe, sértik az alapvető és emberi jogokat.

    Még mindig röviden, mit terveznek az első fázisra, amely jelenleg már folyamatban van:

    "Az 1. lépés egy szokatlan majomhimlőjárvány kitörésével kezdődik Briniában (250 millió lakos), ahol 1421 megbetegedést és négy halálesetet jelentettek. Nincs közvetlen bizonyíték a nemzetközi terjedésre, de a járvány kitörésére egy munkaszüneti nap alatt kerül sor, amikor a brinóiak sokat utaznak belföldön és külföldön egyaránt. Mivel a majomhimlő természetes módon nem fordul elő Bríniában, a helyi és nemzetközi szakértők szokatlannak tartják a járvány kitörését. A bríniai kormány üdvözli a járvány kitörésének nemzetközi vizsgálatát, és orvosi segítséget kér a WHO-tól. A majomhimlős betegektől származó minták genomszekvenálása azt mutatja, hogy a Brinia törzs olyan mutációkat tartalmaz, amelyek rezisztenssé teszik a meglévő vakcinákkal szemben."

    Tehát ismét egy "új típusú vírussal" van dolgunk, amely ellen új vakcinára van szükség. Az mRNS-technológiával nagyon gyorsan előállítható a megfelelő vakcina. Bill Gates pedig új könyvében azt követeli, hogy a világ teljes lakosságát 6 hónapon belül oltassák be.

    A kérdés most az, hogy hagyjuk-e, hogy a Corona-sztori elaludjon, és a himlő-sztori felmenjen, vagy hagyjuk-e a kettőt párhuzamosan futni, amivel egy zökkenőmentes átmenet is elképzelhető.

    Még tovább és forrás: tkp.at

    VálaszTörlés