2022. június 9., csütörtök

A világjárvány legfrissebb adatai - 2022. június 09. csütörtök

A SARS-CoV-2 típusú új koronavírus 2020 eleje óta már több mint 533.766.156 embert fertőzött meg és 6.305.234 életet követelt világszerte. Ma reggelig a  Föld lakosságát 11.529.693.882 COVID-19 elleni vakcinával oltották be. Németország Egy német tanulmány megállapította, hogy a magasabb nitrogén-dioxid-szintű megyékben élőknél nagyobb a kockázata annak, hogy intenzív ellátásra és gépi lélegeztetésre van szükségük, ha COVID-19-fertőzöttek. […]


https://fuhu.hu/a-vilagjarvany-legfrissebb-adatai-2022-majus-21-szombat/
#COVID19, #Járvány, #Omikron

1 megjegyzés:



  1. Az IGAZSÁG ÖL, azaz Garjarev professzor betiltott felfedezése és titkosszolgálati kivégzése!!!
    „A Nyugat számára mi csupán igavonó barmok vagyunk. A cél az, hogy befogjanak minket, mint egyfajta igáslovat. Ráadásul ma már egészen más eszközökkel próbálják elérni a céljukat: agymosással, filmekkel, televíziós műsorokkal, drogokkal és alkohollal. Belülről bomlasztják szét az országot. Az emberben elvész a fejlődéshez szükséges erő. Állattá válik. Mi is kell egy állatnak? Evés, ivás, szex, alvás, majd meghal, megdöglik, kész, vége, ennyi.” – nyilatkozta Professzor Petrovics Garjarev, tudós, aki valamilyen rejtélyes oknál fogva az X-edik emeletről állítólag egy szál alsóban kivetette magát, hogy önkezűleg végezze be amúgy jó egészségnek örvendő, Nobel-díjas sikerre ítélt életét.

    Az élelmiszerek és állatok génmódosítása a nemesítésekkel kezdődött, aztán a génszekvenciák csereberéjével folytatódott, valamint a humán genom átírásával.
    A vírusok aktiválása évtizedek óta ennek a része, mellesleg két legyet ütnek egy csapásra (valaki írta v-egyszer, hogy a harmadik te magad LÉGY), mivel emberirtás és genommódosítás is egyszerre történi!!!
    Garjajev úgy lépett ki a nem tudom hanyadikról mint mindannyian, amikor igazat szólunk.
    Régóta foglalkozott a hullámgenetikával, de populárisan most jutott el odáig, hogy nyilvánvalóvá vált, hogy az emberi genom egy mesterséges intelligencia, bináris alapú, hogy ez átprogramozható mindenki által a készülékével pusztán az azonos frekvenciák és spinek alkalmazásával.
    Habár ezt az inceptiont, gondolati beültetést szabadon engedték, azt a szakaszt már nem, hogy a mechanizmus egyszerű, másokra, tömegekre való hatását mindenki gyakorolni tudja.
    Holott öntudatlanul, a mindenkori mély állam részéről tudatosan ott volt az imákban, a mantrákban stb. a génmódosítás.
    A vudu régóta alkalmazza Garjajev egyik gyógyítási módszerét, csak nem gyógyításra. Ott is génminta kell az áldozatról, majd készítenek egy modellt, amely tartalmazza az áldozat génállományát hajszál, stb. formájában, és így kínozhatják az áldozatot.
    Ennek a módszernek egyik változata Garjajevé.
    Az Illuminati a vudu új változatát használja a sohasem létezett ún. emberiség ellen.
    Zarathusztra gondolatai a haj és a köröm mágiájáról igencsak fedésbe hozható a történtekkel…
    A lényege, hogy nem szabad, hogy idegen kezekbe jussanak, mert el és megvarázsolhatnak vele, általa.
    Ugye a köröm és a haj még a halál beállta után is növekedik, ami annyit tesz, hogy független a lélektől!!!
    Érdekes dolgok ezek a kvantum (kívántam) genetikai programok.
    Amelyekről éppen úgy semmit sem tud az ún. „tudományos” tudattalanság, mint ahogyan az istentelenek pl. pszichológusok a lélekről!!!
    P.I + SzVabodnaJaltaH + T.M.Z + P.L.S.

    VálaszTörlés