2022. június 2., csütörtök

EURÓPA MEGHÁTRÁLT, ORBÁN TRIUMFÁL

Lássunk tisztán: Orbán elérte, amit akart, igazából kiütéssel győzött. Az olajembargó ügyében az Európai Unió vezetése meghátrált, Orbán minden kívánsága teljesült. Az olajszállításokon Oroszország jóval többet keres, mint a gázszállításokon. Miközben az Európai Unió olajimportjának meghatározó része származik Oroszországból, a Bizottság fokozatosan meg akarja szüntetni Európa függőségét az orosz szénhidrogén-szállításoktól, mindenekelőtt az olajszállításoktól, nagyobb részben […]


https://fuhu.hu/europa-meghatralt-orban-triumfal/
#Embargo, #EurópaiUnió, #Orbán, #Putyin, #Rezsicsökkentés, #UrsulaVonDerLeyen

1 megjegyzés:

  1. MINDEKÖZBEN IDEHAZA!!!
    MBERT BARÁTJÁRÓL, FIDESZEST SZAVÁRÓL!!!
    ORBÁN “VÁRADI” CIGÁNY HAVERJA is VERI a NŐKET!!!
    ORSZÁGSZERTE TOMBOLNAK a DROGOS CIGÁNYBŰNÖZŐK!!!
    Kommandósok vitték el a Váradi Roma Café énekesének 17 éves fiát!!!
    A „kis” Robikát, ahogy az ismerősei hívják, nem csokilopás miatt kereste fel a rendőrség elit alakulata: súlyos bűncselekményekkel gyanúsítják a kamaszt. A híres család sarja a rendőrség adatai szerint egy prostituáltat rávett, hogy költözzön hozzá, s a 24 éves nő eleget is tett az invitálásnak. Ma már biztos azt mondja, bár ne tette volna, miután a fiatalkorú házigazda többször brutálisan megverte, a telefonját összetörte, a pénzét pedig az utolsó forintig elvette. Róbert megtiltotta halálra rémült barátnőjének, hogy a rokonaival vagy az ismerőseivel tartsa a kapcsolatot.
    A 17 éves gyanúsított, aki Orbán Viktor miniszterelnökkel is rendkívül jó kapcsolatot ápol; – tettei ellenére jelenleg szabadlábon védekezik!!!…- nem úgy, mint egy átlagos adófizető magyar!!!
    https://www.youtube.com/watch?v=qVDQo08fZ-s&feature=emb_logo

    VálaszTörlés