2022. június 21., kedd

Putyini minta a Mészáros vagyon?

Vlagyimir Putyinnak legkevesebb 1700 milliárd forintnak megfelelő vagyona van – derítették ki oknyomozó újságírók egy e-mail alapján. A Rosszija bank a központ, amely köré a hálózat szerveződik. Putyin hű oligarchák nevén vannak a méregdrága ingatlanok, melyeket az orosz elnök a sajátjaként használ. Az orosz elnök vagyonát csekély 40 milliárd dollárra becsülték külföldön, de nemigen tudott […]


https://fuhu.hu/putyini-minta-a-meszaros-vagyon/
#Mészáros, #Oligarcha, #Orbán, #Putyin, #Stróman, #Vagyon

1 megjegyzés:

  1. T. Orbán VikTOR! ITT az IDŐ SZÁMOT ADNI!!!
    …most, hogy beköszöntött a nyári napforduló és élesedik a Fenevad (Rothschild és lakájai!!!) 2022. 06. 24 (666!!!) megtévesztőinek akarata a nyáj felett, szólok.
    OKVETLEN ŐSZINTE VÁLASZT VÁRUNK a VILÁGRASZÓLÓ ún. GIBRALTÁR-PRECEDENSRE!!!...- a PEDO-FIDESZ ÖSSZES KORRUPT ESZEMENTJÉTŐL ÉPPEN ÚGY, MINT az ELLENZÉK RÖHÖGŐ-MAJMAITÓL, AKIK ÖNJELÖLT VIROLÓGUSOKKÉNT RACCSOLNAK/6NAK (EDDIG FELELŐSSÉGRE VONÁS NÉLKÜL!!!) PÁRT-PROPAGANDA ANYAGOT a COVID-KÁROSULTAK és MÁS MEGVEZETETT OLTAKOZÁSBA KERGETETT EMBER KÉPÉBE!!!
    Ui: Amennyiben (D)Rogán Antal nem lesz felelősségre vonva Horváth Nancy kivégeztetéséért, akkor a politikus bűnözők jelenlegi látszatvilága és az ún. magyarországi „demokrácia” pillanatokon belül temeti maga alá a Fenevad kiszolgálóit!!!
    https://www.youtube.com/watch?v=WvF5RhocLIM

    VálaszTörlés