2022. július 12., kedd

A világjárvány legfrissebb adatai - 2022. július 12. kedd

A SARS-CoV-2 típusú új koronavírus 2020 eleje óta már több mint 556.525.902 embert fertőzött meg és 6.352.920 életet követelt világszerte. Ma reggelig a  Föld lakosságát 11.774.053.536 COVID-19 elleni vakcinával oltották be.   Izrael Az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatala által csecsemők és kisgyermekek számára engedélyezett Pfizer és Moderna vakcina különösen a súlyos krónikus betegségek kockázatának kitett […]


https://fuhu.hu/a-vilagjarvany-legfrissebb-adatai-2022-junius-14-kedd/
#COVID19, #Járvány, #Omikron

1 megjegyzés:

  1. Az mRNS-oltások váratlan következményei a COVID-19 kapcsolatában

    Stephanie Seneff, az MIT tudósának„ Worse Than the Disease: Reviewing Some Possible Untended Consequences of mRNA Vaccines Against COVID-19 ”című írása, amelyet az International Journal of Vaccine Theory, Practice and Research Dr. Greg Nigh-val együttműködve tettek közzé, továbbra is az egyik. a legjobb, legátfogóbb leírások a helytelenül „COVID-vakcináknak” nevezett mRNS géntranszfer technológiák sok lehetséges nem kívánt következményéről.


    Τöbbek között cimszavakkal:

    – Őrülten vakmerő folyamat

    – Az mRNS-szúrások megdöbbentően veszélyesek
    * A vetélések
    * Szívproblémák, például szívroham és myopericarditis
    Thrombocytopenia (alacsony vérlemezkeszám)
    * Övsömör
    * Bell-féle bénulás
    * Számos maradandó fogyatékosság, amelyek közül sok neurológiai diszfunkcióval jár

    – A gyógymód valóban rosszabb, mint a betegség

    * “Seneff azt gyanítja, hogy a következő 10-15 évben drámai kiugrást fogunk látni a prionbetegségek, az autoimmun betegségek, a fiatalabb korú neurodegeneratív betegségek és a vérbetegségek, például a vérrögképződés, a vérzés, a stroke és a szívelégtelenség számában.”

    – A Spike Protein a SARS-CoV-2 legveszélyesebb része

    * „A SARS-CoV-2 (koronavírus) természetes fertőzése a legtöbb embernél a légutakban marad” – írja Kostoff. „A jelenleg használt vakcinák arra késztetik a sejteket, hogy mélyen a testünk belsejében expresszálják a vírustüske fehérjét, amire a természet soha nem szánta.

    Bármely sejt, amely ezt az idegen antigént a felszínén expresszálja, az immunrendszer támadása alá kerül, amely magában foglalja mind az IgG antitesteket, mind a citotoxikus T-limfocitákat. Ez bármely szervben előfordulhat, de a károsodás a létfontosságú szervekben lesz a legsúlyosabb.

    „A SARS-CoV-2 (koronavírus) természetes fertőzése a legtöbb embernél a légutakban marad” – írja Kostoff. „A jelenleg használt vakcinák arra késztetik a sejteket, hogy mélyen a testünk belsejében expresszálják a vírustüske fehérjét, amire a természet soha nem szánta.
    Bármely sejt, amely ezt az idegen antigént a felszínén expresszálja, az immunrendszer támadása alá kerül, amely magában foglalja mind az IgG antitesteket, mind a citotoxikus T-limfocitákat. Ez bármely szervben előfordulhat, de a károsodás a létfontosságú szervekben lesz a legsúlyosabb.

    Most azt látjuk, hogy sok fiatal szívét érinti, ami szívizomgyulladáshoz vagy akár hirtelen szívleálláshoz és halálhoz vezet. Más szóval, rossz bombát dobunk rosszkor rossz célpontra!”

    – Valószínűleg hosszú távú hatások
    * A rendszeres boosterekkel előfordulhat, hogy soha nem szabadítja meg szervezetét a tüskeproteintől. Mindeközben ez tönkreteszi a biológiáját. McCullough „egy gyulladásos fehérje állandó beépüléséhez az emberi szervezetben” hasonlítja, és a gyulladás a legtöbb, ha nem az összes krónikus betegség középpontjában áll. Egyszerűen nincs mód arra, hogy ezek a géntranszfer felvételek javítsák a közegészséget. Le fogják tizedelni.
    – Hosszú távú neurológiai károsodásra kell számítani
    – A tüdő-, szív- és agybetegségek előre látható következmények
    – A COVID-lövések aktiválják a látens vírusokat
    * …elkerülhetetlennek tűnik, hogy hosszú távon a COVID tömeges injekciós kampánya a legyengítő krónikus betegségek széles skálájának lavináját eredményezze.

    https://www.theepochtimes.com/unintended-consequences-of-mrna-vaccines-against-covid-19_4314736.html

    VálaszTörlés