2022. július 27., szerda

A világjárvány legfrissebb adatai - 2022. július 27. szerda

A SARS-CoV-2 típusú új koronavírus 2020 eleje óta már több mint 572.403.044 embert fertőzött meg és 6.389.025 életet követelt világszerte. Ma reggelig a  Föld lakosságát 11.934.316.168 COVID-19 elleni vakcinával oltották be.   USA Két új tanulmány azt mutatja, hogy a COVID-19 két különböző zoonózis-fertőzés következtében terjedt át az emberekre a Huanan Marketen. Izrael A gyerekek közel […]


https://fuhu.hu/a-vilagjarvany-legfrissebb-adatai-2022-julius-17-vasarnap/
#COVID19, #Járvány, #Omikron

1 megjegyzés:

  1. Orvosbiológiai szakértő: a beoltott emberek veszélyes grafén-oxiddal "fertőzik" a be nem oltottakat!

    Dr. Philippe Van Welbergen, az egyik első szakértő, aki kimutatta a Wuhan koronavírus (COVID-19) vakcina által okozott vérkárosodást, azt találta, hogy az oltatlan emberek vérében grafén és önszerveződő nanorészecskék vannak - ez az oltottak kibocsájtásának (fertőzőképességének) megnyilvánulása.
    Van Welbergen orvosbiológus szakember, aki krónikus esetekkel foglalkozik. Farmakológiai, biofarmakológiai, fejlett fájdalomcsillapítási és az esztétikai orvoslás területén szerzett képzettséggel rendelkezik, ezért képes volt azonosítani a betegeknél olyan fejleményeket, amelyek nem tűntek normálisnak, vagy nem volt értelme a betegek kórtörténetében.
    "Az egyik vizsgálat, amelyet rutinszerűen végzünk a diagnózis felállítása érdekében, a vörösvérsejtek morfológiája - vagyis bizonyos állapotok megváltoztathatják a tökéletesen jó vörösvérsejtek alakját egy csinos kis gödröcskés fánkból nagyon furcsa alakúvá" - magyarázta a "Dr. Jane Ruby Show" című műsorban való közelmúltbeli szereplése során.
    https://www.napitema.com/2022/07/orvo...ltott.html

    VálaszTörlés