2022. július 21., csütörtök

Brüsszel változást vár, nem új magyarázatokat

A Bloomberg értesülései szerint a brüsszeli bizottság nem fogadta el a magyar kormány javaslatait, melyekkel meg akarta szerezni az uniós euró milliárdokat. Az Európai Unió konkrét változtatásokat vár a média szabadság és a jogállamiság visszaállítására, és legfőképpen a korrupció elleni harcot különösen tartja fontosnak tartja. Vészesen fogy az idő A magyar kormánynak egy hónapja van […]


https://fuhu.hu/brusszel-valtozast-var-nem-uj-magyarazatokat/
#DanielFreund, #EurópaiNéppárt, #EurópaiParlament, #Fidesz, #NavracsicsTibor, #OrbánKormány

1 megjegyzés:

  1. NAGYON HELYES!!! BÖRTÖNBE az ÖSSZES POLITIKUS-BŰNÖZŐT és DEVIZA-KUPECET!!!
    A MAFFIA-KORMÁNY REZSIKRÍZIST GERJESZTŐ FELCSÚTI BÉLPOKLOSA és TOLVAJ KOMPÁNIÁJA az UTOLSÓ CSEPP VÉRÜNKET is KISZÍVJA BELŐLÜNK!!!
    Egészen meglepő összeállítást közölt az atlatszo.hu, ugyanis kiderült, lehet sokkal olcsóbban is gázt, valamint áramot beszerezni a világpiacon, mint amilyen áron számolni fogja itthon a kormány az augusztus 1-től a fogyasztásokat az átlag felett. Ugyanis a megváltozott rezsiköltség 242 forintos piaci árammal és 912 forintos gázárral számol.

    Nem kellett messzire menni, csak a szomszédos országokba, hogy lássuk, ott mennyibe kerül a piacon a gáz, illetve az áram. Áram esetén a cseh 184, a szerb 129, a román 128, a szlovák pedig 88 forintra jönne ki a 242 forintos magyar áram. A gáznál kWh-ba átváltva a magyar 91 forintra jönne ki, a cseh 66-ra, a román 56-ra, a szlovák 20-ra és a szerb 12-re.

    Ezekből az adatokból az is kiderül, hogy a kormány által hangoztatottnál sokkal olcsóbban kapnak a piaci szereplők áramot mindenhol, de a gáznál is csak Svédország és Hollandia lenne magasabb. Ráadásul bármelyik gáztőzsde oldalon is hasonlóak az árak, azaz alatta vannak a kormány által emlegetett árnak.
    https://www.youtube.com/watch?v=kb61Ydp9NBo

    VálaszTörlés