2022. július 20., szerda

Kormány és energiaválság Olaszországban

Mario Draghi miniszterelnök megnyerte a bizalmi szavazást a szenátusban, de elveszítette többségét miután a kormánykoalíció három fontos pártja tartózkodott a szavazás során (a szélsőjobb Liga, a jobboldali Hajrá Olaszország és az 5 csillag mozgalom). Draghi szeretné folytatni a kormányzást, ezért megpróbál támogatást szerezni a nemzeti egységkormányhoz. Az Európai Központi Bank egykori elnöke arra hivatkozik, hogy […]


https://fuhu.hu/kormany-es-energia-valsag-olaszorszagban/
#Algéria, #Földgáz, #Kormánykoalíció, #MarioDraghi, #Oroszország, #Szenátus

1 megjegyzés:

  1. AZ ún. MAGYARORSZÁGON SAJNA, SOKKAL ROSSZABB a HELYZET!!!
    MONDJUK LESZ EZ MÉG ÍGY SE, MERT a KICSIT és HÜLYE TÁMOGATÓIT ÚGY ÖSSZEVERIK a RENGETEG HAZUGSÁGAIK MIATT, HOGY MÉG az OSZTRÁKOK SE FOGJÁK TUDNI ŐKET HELYREPOFOZNI!!!!
    A Csepelen is örök vesztes Fideszes hólyag (Németh Szilárd), a rezsicsökkentés fenntartásáért felelős kormánybiztos bejelentette a rezsicsökkentés megváltoztatásának részleteit Tusnádfürdőn 2022. július 21-én.
    Még új fogalmat is képes volt felbüfögni Németh Szilárd a rezsicsökkentés csökkentéséről történő tájékoztatásában: a lakossági piaci árét.
    Eszerint tehát nem az úgynevezett teljes piaci árat kell majd megfizetni ezután sem a kormány által meghatározott átlagfogyasztás mértéke felett, hanem egy ennél alacsonyabb, de azért a rezsi csökkentett árnál jelentősen magasabb összeget, mint amivel a felcsúti tolvaj kampányolt!!!
    A Fideszes tróger egyébként Tusványosról jelentkezett be, erről pedig a Portfolio számolt be.

    Az agyban is szegény ex birkózó közlése szerint a gáz esetében az átlagfogyasztás 1729 köbméter/év, ez a már korábban is bejelentett havi 144 köbmétert jelenti.
    A rezsi csökkentett összeg az átlagfogyasztásig 102 Ft/m3, fölötte azonban már 747 Ft/m3.
    Ez több mint hétszerese a korábbi árnak!!!...- hogy Orbán NER-es milliárdosait továbbra is kitömhesse pénzzel mielőtt élve felkoncolnák cigánykodásai miatt!!!
    Súlyos, de igaz ugyanis a matematikából is felmentett Németh szerint egyébként a versenypiaci ár 1020 forint/köbméter...
    https://www.youtube.com/watch?v=PJc-QRn-jaQ

    VálaszTörlés