2022. július 31., vasárnap

Mai kérdés - Ön szerint az egyesült ellenzéknek Orbán "őszödi beszéde" okán a 2006-os tüntetéssorozathoz hasonló, de békés megmozdulásokat kellene szerveznie?

“Azt hiszem, ezen a frakcióülésen mondhatta el Orbán a maga őszödi beszédét. Persze nem abban az értelemben, hogy, mint annak idején Gyurcsány, önmagát ostorozta volna azért, amit a megelőző időszakban csináltak illetve inkább nem csinálták. Önmagát Orbán nem szokta ostorozni, még zárt körben sem. Vagy hogy elmondta volna, hogy végig hazudták az elmúlt tizenkét évet. […]


https://fuhu.hu/mai-kerdes-on-szerint-az-egyesult-ellenzeknek-orban-oszodi-beszede-okan-a-2006-os-tuntetessorozathoz-hasonlo-de-bekes-megmozdulasokat-kellene-szerveznie/
#Ellenzék, #Gyurcsány, #OrbánViktor, #ŐszödiBeszéd, #Tüntetés

1 megjegyzés:

  1. ILLÚZIÓ a BÉKÉS TÜNTETÉS ORBÁNÉK KISEPRŰZÉSÉHEZ!!!
    CIGÁNY-HITLERT CSAKIS ERŐBŐL LEHET MEGBUKTATNI ÚGY, HOGY a MAGYARORSZÁGI ZSIDÓ FEGYVERES "BIZTONSÁGI" ERŐK az ELLENZÉK OLDALÁRA ÁLLNAK!!!
    Az biztos, hogy most egy iszonyatos átrendeződésnek maszkolt újabb cionista illúziót vagyunk kénytelenek elszenvedni.
    Semmi nem indokolja ezt az inflációt – ha csak az extraprofit/uzsorakamat fel turbózása nem.
    És ebben a magyarországi bábkormány fejbúbig benne van.
    Mindössze annyi különbséggel, hogy mivel Magyarmaton a jövedelmek/nyugdíjak direkt a béka formása alatt vannak tartva, hát lassan adagolják be a mérget!!!
    Mert azért az OrbánC félék rettegnek egy lázadástól...- bárhogy isPÁNkodik ez a bélpoklos vaddisznó!!!
    A magam részéről nem tartok ilyen fél elemtől mivel a magyarok közibe telepített immár 2milliós zsidóság és 3milliós cigányság olyannyira felhígította ezt a népet, hogy már kakának sem tudunk összeállni!!!
    Addig viszont csakis a kívülről kapott segítségben bízhatunk...- ja, abban SEM!!!

    VálaszTörlés