2022. július 6., szerda

Orbán a török úton

Török infláció az égben, líra a mélyben. 70%-os inflációt mértek Törökországban, ahol az elmúlt években már folyamatosan kétszámjegyű volt az áremelkedés. Az infláció újabb határvonalat lép át azzal, hogy most már attól tartanak hamarosan három számjegyű lesz. A török líra ezzel párhuzamosan folytatja a mélyrepülést: 2020-ban egy euró hét török lírát ért, már 17-et. Pedig […]


https://fuhu.hu/orban-a-torok-uton/
#Infláció, #Orbán, #Törökország

1 megjegyzés:

  1. ÁLLAMCSŐDRE JÁTSZIK a FORINTRONTÓ ORBÁN-KORMÁNY!!! ZSIDÓK KEZÉRE JUTTATTÁK MÁRIA ORSZÁGÁT!!!
    ORBÁN=ORSÓS=OLSTEIN és ROGÁN BEHAJTÓ CSAHOSAI BUDAPESTEN, MÍG Dr. SIMON PÉTER MIKLÓS VÉGREHAJTÓ CEGLÉDEN FOSZTJA KI az ÁRTATLANOKAT!!!
    POSTA IMRE és az "ISMERŐSÖK" SZERINT (D)Rogán neve alatt most vagy Moszkva takarít, vagy Izrael dominanCIA hadakszik, de a "magyar titkosszolgálatoknál" már régen shalom=csalom-mal köszöntek a hüllőszármazékok!!! Nyilvánvaló, hogy ez a zsidulás és balekoskodás csupán 1 fedősztorija a szabadkőműves talmudisták hollywoodoojának. Figyelem elterelés Magyarország becsődöltetése előtt, hogy kirakhassák az ISRAHELL táblát "MAGYARORSZÁG" helyett!!! Ezért is nyújthatta be lemondását Bunford Zsolt, az Információs Hivatal vezetője!!!...- mert későn tudta meg, hogy PUTYINNAK MÁS TERVEI VANNAK MÁRIA ORSZÁGÁVAL!!!

    VálaszTörlés