2022. július 9., szombat

Orbánt a pénzzel lehet megfogni

Azt nyilatkozota Daniel Freund Európa parlamenti képviselő a Der Spiegelnek arról, hogy hiába indítottak kötelezettségszegési eljárásokat a magyar kormány ellen, de semmiféle látható eredményt nem értek el. Daniel Freund, aki a zöldeket képviseli az Európai Parlamentben, korábban úgy nyilatkozott, hogy Orbán rokonai, barátai és üzletfelei évente legkevesebb egymilliárd eurót nyúlnak le azokból az euró milliárdokból, […]


https://fuhu.hu/orbant-a-penzzel-lehet-megfogni/
#Brüsszel, #DanielFreund, #EurópaiÜgyészség, #Kötelezettségszegés

2 megjegyzés:

  1. A SOROS LAKÁJ VAD-CIONISTA ORSÓS=OLSTEIN=ORBÁN és TETVES KIBUCÖRDÖGEI ISMÉT VÁGÓFRONTRA KÜLDI a MAGYAR FIATALOKAT!!!...- NANÁ, HOGY ÚJ ISRAHELL MEGTEREMTÉSÉNEK ÉRDEKÉBEN!!!
    MAGYAR KÖZLÖNY 100. szám - 2022. június 17.,
    2022. évi VII. törvény Egyes törvényeknek a honvédelemmel, a gazdaságfejlesztéssel, valamint a kormányzati igazgatással összefüggő módosításáról...
    A személyazonosító jel helyébe lépő azonosítási módokról és az azonosító kódok használatáról szóló 1996. évi XX. törvény 32. § f ) pontjában a „kiképzett tartalékos” szövegrész helyébe a „kiképzett hadköteles” szöveg lép!!!
    Na szóval vegyétek tudomásul Ti agyament fideSS huszárok, eztán "hadkötelesek" és "honvédek", hogy ismételten bedőltetek a covid-terrorista zsidó szemfény és országveszejtőknek!!!

    https://magyarkozlony.hu/dokumentumok/fc1dbfadcc08abb689633f827592a05d1413b478/letoltes

    VálaszTörlés
  2. Az is bicskanyitogató, hogy az évek óta emberkereskedelemből, fegyvercsempészetből és migránscsempészetből "katáskodó" taxis-maffia többes állampolgárságú ügynökei elsőre mentesítették magukat már megint a közteher viselésből Rogán és politikusbűnöző haverjainak segítségével!!!
    Hol vannak egyenlő jogai ebben a tetves kibucban a magyar embereknek!?
    Na, ezek ellen a megátalkodott adócsalók és belső ellenségek ellen kell mielőbb fellépnünk, mert ez az ötezres társulat bármikor képes megdönteni és aláásni Magyarország békéjét!!!

    VálaszTörlés