2022. augusztus 21., vasárnap

Adósságcsapdában egy egész generáció

Buy now-pay later (vásárolj most, fizess később) – de mi van akkor, ha valaki nem fizet?Olyan fiataloknak kínálják ezt a pénzügyi konstrukciót az Egyesült Államokban és Ausztráliában, akik nem juthatnak hitel kártyához. Az infláció pénzügyi csődöt jelenthet mind a cégeknek mind pedig a generáció hitelképteien tagjainak. 300%-al nőtt meg a Buy now pay later pénzügyi […]


https://fuhu.hu/adossagcsapdaban-egy-egesz-generacio/
#BuyNowPayLater, #Csapda, #ElyseHicks, #Fiatalok, #PénzügyiKonstrukció

1 megjegyzés:

  1. MAGYARORSZÁG VONATKOZÁSÁBAN:
    ...ahogyan értelmezem, az USRAHELL és ISRAHELL is megszavazta a háborút és gyakorlatilag már csak a jó szelet várják hozzá, de olvasva a sorok és sarkok között Putyin és Medvegyev nyilatkozatait is, egyre keményebben kezelik az otthoni héber barát nomenklatúrát is és egyre nyíltabban vállalják a konfrontatív szerepet és nem csupán kivégzésügyileg!!!
    Tán érzik, tudják, hogy a világ látszatbékéjének is lőttek a Mózes fajtának és országuk népe könnyebben kerülhet honvédõi státuszba, mint azt bárki is gondolta volna!?
    Szerintem igen.
    Nem csak a kígyó testét, de a fejét, szándékait is látniuk kell, de nekünk ezzel nincs is dolgunk, mert a saját országunkat is bőven érinti a kialakult és eszkalálódó helyzet, mivel 2millió Jézus gyilkos élősködik már hazánkban!!!
    A görögöknél már sok helyen üzemanyag-gondok vannak?
    Nálunk ugyan mitől ne lennének és amint a háború nyílt hadszíntereken zajlik, a zsidó biztonsági cégek meg itt is fegyverestől rontanak a többségi nemzet tagjaira, méghozzá élvezettel használva gyilkoló technikáikat!!!
    Az, hogy ezt meg kell-e várni a nemzet értel-mesésebb felének, mindenki maga döntse el, de sejtésem szerint a haladék, amit Olstein=Orsós=Győri Gábor cion-bolsevik ügynök és országpusztító is kapott, már régen lejárt!!!
    A tét emelkedett és vagy teljes kudarc (ami halál), vagy az élet (ami a halálnak halála!? vár azokra, akik tudják a helyüket és dolgukat az elkövetkező őrült provokatív zsidó forgatókönyvek szerint gerjesztett káoszban!!!

    VálaszTörlés