2022. augusztus 10., szerda

Az infláció miatt rendkívüli nyugdíj emelés jöhet

A nyugdíj szakértő szerint, aki a kormánypárti Magyar Hírlapnak nyilatkozott a magas infláció miatt a rendkívüli nyugdíjemelés jöhet. Még a Magyar Hírlapnak is feltűnt, hogy az áremelkedés jóval magasabb mint amennyivel a kormány eredetileg számolt. miközben a nyugdíjasok a legfőbb kárvallottjai az inflációnak, mert olyan árak növekednek elsősorban mint a rezsi, az élelmiszer vagy a […]


https://fuhu.hu/az-inflacio-miatt-rendkivuli-nyugdij-emeles-johet/
#Infláció, #MagyarHírlap, #Nyugdíj, #Rezsi, #Szakértő, #VirováczPéter

2 megjegyzés:

  1. Ami nem emelés mintsem inkább 1 túlkommunikált korrekció az ez évi 30%os direkt pénzrontás leplezése végett!!!
    MAGYARUL SZEMKENDŐ HÁZTŰZ NÉZÉSHEZ!!!
    Viszont a zsidult agyúak már ezen képtelenek továbblépni, hogy miként lehet valami fizikai…- ha nem materiális!?
    A titkos szolgaállatok pedig csak faxfejekből állnak, idomított kutyák és megbízhatatlan árulók, mert érdekeket szolgálnak, mindig az adott háttérhatalmi páholy életképtelenné keresztezett ölebei.
    Faxfej hazugságtenger ez az egész földi szimuláció, ami már régen megérett a nihilizációra, csak már most jó lenne megtenni, nem 2030-ig várni, amíg parádézni szándékozik a felcsúti pávián!!!
    UGYANIS a NEM KOLÓNIALELKEKNÉL NINCSENEK KIVÁLASZTOTTAK, csak katonák és nem katonák, akik teszik a dolgukat és nihilizálnak mindent és mindenkit, aki szenvedést hoz létre.
    Tök mindegy ehhez, hogy én vagy más nem kolónialélek él-e vagy végre kijut ebből a pokolból.
    Ez csak a zsidóknak jó világ, meg a többi paraZitának... mivel a szimuláció parazita algoritmusú!!!

    VálaszTörlés
  2. NEM ELFELEJTENI, HOGY ORBÁN az ÁTOK!!!
    TÉNYLEG LENNÉL AKKORA ÖNSORSRONTÓ BALFÉK, HOGY a MILLIÁRDOSSÁ TETT KASZINÓZÓS ADÓCSALÓ ORBÁN KEGYENC FEGYVERTÖLTELÉKEKÉNT a FELCSÚTI BÉLPOKLOS ENERGIAVÁMPÍRT és KIS(Z)CSALÁDJÁT AKARD MEGVÉDENI ÉHBÉRÉRT és 30 SÉKELÉRT, HOGY ÚJ ISRAHELL SLOMÓI MÉG TOVÁBB ONTHASSÁK és/vagy SZÍVHASSÁK a VÉREDET!?

    VálaszTörlés