2022. augusztus 22., hétfő

Az orosz titkosszolgálat tudta: a villámháború kudarcra van ítélve

A CIA elemzései alapján a Washington Post ismerteti az FSZB tevékenységét az ukrajnai agresszió előkészítésében. Eszerint a KGB utód szervezete hónapok óta készült az Ukrajna elleni támadásra. Az információk szerint speciális részleget hoztak létre, melynek eredeti létszáma 30 fő volt, ezt felemelték 160-ra. Ez csak a központi állomány, nagyon sokan dolgoztak a terepen. Az ukrán […]


https://fuhu.hu/az-orosz-titkosszolgalat-tudta-a-villamhaboru-kudarcra-van-itelve/
#Biden, #Cia, #FSZB, #Putyin, #Titkosszolgálat, #Villámháború, #Zelenszkij

1 megjegyzés:

  1. ...ahogyan értelmezem USRAHELL és ISRAHELL is megszavazta a háborút és gyakorlatilag már csak a jó szelet várják hozzá, de olvasva a sorok és sarkok között Putyin és Medvegyev nyilatkozatait is, egyre keményebben kezelik az otthoni héber barát nomenklatúrát is és egyre nyíltabban vállalják a konfrontatív szerepet és nem csupán kivégzésügyileg!!!
    Tán érzik, tudják, hogy a világ látszatbékéjének is lőttek a Mózes fajtának és országuk népe könnyebben kerülhet honvédői státuszba, mint azt bárki is gondolta volna!?
    Szerintem igen.
    Nem csak a kígyó testét, de a fejét, szándékait is látniuk kell, de nekünk ezzel nincs is dolgunk, mert a saját országunkat is bőven érinti a kialakult és eszkalálódó helyzet, mivel 2millió Jézus gyilkos élősködik már hazánkban!!!
    A görögöknél már sok helyen üzemanyag-gondok vannak?
    Nálunk ugyan mitől ne lennének és amint a háború nyílt hadszíntereken zajlik, a zsidó biztonsági cégek meg itt is fegyverestől rontanak a többségi nemzet tagjaira, méghozzá élvezettel használva gyilkoló technikáikat!!!
    Az, hogy ezt meg kell-e várni a nemzet értel-mesésebb felének, mindenki maga döntse el, de sejtésem szerint a haladék, amit Olstein=Orsós=Győri Gábor cion-bolsevik ügynök és ország-pusztító is kapott, már régen lejárt!!!
    A tét emelkedett és vagy teljes kudarc (ami halál), vagy az élet (ami a halálnak halála!? vár azokra, akik tudják a helyüket és dolgukat az elkövetkező őrült provokatív zsidó forgatókönyvek szerint gerjesztett káoszban!!!
    Ami érdekes, a kazár zsidók, azok nem zsidók, csak elbújtak a zsidók között. Valójában a Kazár zsidók felhasználják a valódi zsidókat a terveikhez, és minden gaztettüket rá próbálnak a valódi zsidókra fogni.
    A kazár zsidók valójában egy földi testbe költözött ártó idegen lények, akik az emberiség kipusztítását próbálják elérni minden eszközzel.
    Régebben megkerestek, és felajánlották miként legyen, és abban is az volt, hogy a valódi zsidókat is feláldozzák.
    Ekkor mondtam nekik, hogy másként lesz minden, amint eltervezték!!!

    https://www.youtube.com/watch?v=rHc751TJuQk

    VálaszTörlés