2022. augusztus 3., szerda

BŰNLAJSTROM

Márki-Zay Péter mozgalma, a Mindenki Magyarországa közleményben szakított a Demokratikus Koalícióval. Tizenöt pontban sorolta fel a DK állítólagos bűneit, ami miatt ők erre jutottak. Az állítólagos bűnök egy része abban áll, hogy az elmúlt másfél év kudarcot vallott ellenzéki együttműködéséért a DK volna a felelős, és ebből, azt a képtelen következtetést is levonva, hogy a […]


https://fuhu.hu/bunlajstrom/
#GyurcsányMszpSZDSZKormány, #MárkiZayPéter, #MindenkiMagyarországaMozgalom

1 megjegyzés:

  1. TURULTIMÁTUM ORBÁNNAK!!!
    A MAFFIA-KORMÁNY REZSIKRÍZIST GERJESZTŐ FELCSÚTI BÉLPOKLOSA és TOLVAJ KOMPÁNIÁJA az UTOLSÓ CSEPP VÉRÜNKET is KISZÍVJA BELŐLÜNK!!!
    Egészen meglepő összeállítást közölt az atlatszo.hu, ugyanis kiderült, lehet sokkal olcsóbban is gázt, valamint áramot beszerezni a világpiacon, mint amilyen áron számolni fogja itthon a kormány az augusztus 1-től a fogyasztásokat az átlag felett. Ugyanis a megváltozott rezsiköltség 242 forintos piaci árammal és 912 forintos gázárral számol.

    Nem kellett messzire menni, csak a szomszédos országokba, hogy lássuk, ott mennyibe kerül a piacon a gáz, illetve az áram. Áram esetén a cseh 184, a szerb 129, a román 128, a szlovák pedig 88 forintra jönne ki a 242 forintos magyar áram. A gáznál kWh-ba átváltva a magyar 91 forintra jönne ki, a cseh 66-ra, a román 56-ra, a szlovák 20-ra és a szerb 12-re.

    Ezekből az adatokból az is kiderül, hogy a kormány által hangoztatottnál sokkal olcsóbban kapnak a piaci szereplők áramot mindenhol, de a gáznál is csak Svédország és Hollandia lenne magasabb. Ráadásul bármelyik gáztőzsde oldalon is hasonlóak az árak, azaz alatta vannak a kormány által emlegetett árnak.
    https://www.youtube.com/watch?v=ns_bwHx6VMo&t=144s

    VálaszTörlés