2022. augusztus 11., csütörtök

Égig érő infláció

Infláció húsz százalék fölött. Ezt jósolta Virág Barnabás, a Magyar Nemzeti Bank alelnöke az Inforádióban. Őszre következhet ez be amikor megérkeznek az első felemelt rezsi számlák. “Európában még korai arról beszélni, hogy az inflációs hegymenetnek a végén járnánk” – közölte az alelnök, aki arra utalt ezzel, hogy az USA-ban júliusban megállt az infláció. Sokan reménykednek […]


https://fuhu.hu/egig-ero-inflacio/
#BokrosLajos, #Infláció, #MagyarNemzetiBank, #NourielRoubini, #VirágBarnabás

3 megjegyzés:


  1. A ZSIDÓK HIÁBA PRÓBÁLJÁK MAGUKAT OKOS INDUVIDUUMOKNAK FELTÜNTETNI, LÉPTEN-NYOMON KIMUTATHATÓ HOGY EGYMÁSTÓL FÜGGETLENÜL UGYANANNAK az EGYETLEN KOLÓNIATUDATNAK a RÉSZEI!!! NINCS ÖNÁLLÓ INTELLIGENCIÁJUK, a TUDÁSUK LEXIKÁLIS DE a KOGNITIVITÁS CSAK a KOLLEKTÍV TUDAT, a QURVA ISTENÜK SZABÁLYOZÓ KERETEK KÖZTI GONDOLKODÁSÁRA KÉPES, EZÉRT KÉPTELENEK TÚLLÉPNI BIZONYOS TUDATI SZINTET!!! 😅😂😁🤣
    Orbán most úgy vezet be megszorításokat, hogy még csak stabilitást sem hoz: az államcsőd ott van a kanyarban, és a ZSIDESZ-kormány teljes gázzal száguld felé!!!
    Semmit sem érnek a népnyúzó megszorítások, ha az Unió nem ad pénzt a tolvaj kormánynak!!!

    VálaszTörlés
  2. A magyar emberek jó részének gyakorlatilag a túlélését veszélyeztetik az alkalmatlan és lelkiismeretlen kormány átgondolatlan, kapkodó intézkedései!!!...- AMIÉRT BUKNIUK KELL és TELJES VAGYONELKOBZÁSSAL SÚLYTANI MINDAHÁNYUKAT, AKIK ÁTPASSZÍROZTÁK a NAIV MAGYAR ADÓFIZETŐKET!!!

    VálaszTörlés
  3. Nyomor: éhezés és fagyoskodás között választhatnak télen a hiszékeny birkatürelmű magyarok!!!
    Orbánék megszorításai és végítéletei nem csak azért botrányosak, mert a választás előtt végig azt hazudták, hogy nem lesznek ilyenek...- hanem azért, MERT ELŐRE KITERVELTEN, FOLYTATÓLAGOSAN és MAFFIA MÓDSZEREKKEL HAZUDTAK a JÓ NÉPNEK!!!

    VálaszTörlés