2022. augusztus 3., szerda

Egyes génváltozatok csökkentik a Covid 19 által okozott halál kockázatát

Az európaiak körülbelül tíz százaléka rendelkezik olyan génvváltozattal, amely aktiválja az immunsejteket a Sars-CoV-2 ellen és így védelmet nyújt a halálos Covid-lefolyások ellen – ezt állapította meg a Duisburg-Essen Egyetem (UDE) kutatócsoportja. A Duisburg-Essen Egyetem egyik kutatócsoportja 2020. március 11. és 2021. június 30. között 1570 coviddal fertőzött betegen folytatott vizsgálat eredményét tette közre a […]


https://fuhu.hu/egyes-genvaltozatok-csokkentik-a-korona-altal-okozott-halalozas-kockazatat/
#COVID19, #Gén, #Génváltozat, #Lipcse, #MaxPlanckEvolúciósAntropológiaiIntézet, #SARSCoV2

1 megjegyzés:

  1. NEM PANDÉMIA, HANEM MEGSZERVEZETT BIOLÓGIAI VILÁGHÁBORÚ a COVID19 is!!!

    Oroszország bizonyítékokra hivatkozik arra vonatkozóan, hogy az Egyesült Államok hozta létre a COVID-19-et, a majomhimlőt és a rákkal megfertőző gyógyszereket
    Szenzációs adatokat jelentett be az orosz sugár-, vegyi- és biológiai védelmi csapatok vezetője, Igor Kirillov sajtótájékoztatóján tájékoztatóján.

    „Fontoljuk annak lehetőségét, hogy az Egyesült Államok Nemzetközi Fejlesztési Ügynöksége (USAID) részt vesz egy új koronavírus megjelenésében. Az ügynökség 2009 óta finanszírozza a Predict programot, amely új típusú koronavírusokat vizsgált. A projekt egyik kivitelezője az ukrajnai katonai biológiai tevékenységéről ismert Metabiota cég volt .

    2019-ben – az első COVID-19 esetek megjelenése előtt – az Amerikai Intézet alapján. Hopkins teljesítette az “Event-201” gyakorlatokat. Az akciókat egy eddig ismeretlen koronavírus járvány kapcsán gyakorolták, amely a gyakorlat legendája szerint denevérekről egy köztes gazdaszervezeten – sertésen – keresztül került át az emberre.

    Pontosan ez a forgatókönyv a COVID-19 kialakulására és a Predict program 2019-es sürgős megnyirbálására utal a világjárvány szándékos természetére és az Egyesült Államok részvételére az előfordulásában.”

    MAJOMHIMLŐ

    „Okmányokat foglaltak le arról, hogy 2019 óta a USAID és fővállalkozója, a Labyrinth Ukraine cég részt vesz az Egyesült Államok katonai biológiai programjában. Megállapítást nyert, hogy a Labyrinth Ukraine az amerikai Labyrinth Global Health cég részlege, alapítói pedig a Metabiota, a Pentagon katonai biológiai tevékenységekkel foglalkozó kulcsvállalkozója volt alkalmazottai.

    Az amerikai védelmi minisztérium programjának részeként a Global Health Labyrinth egyik kutatási területe a koronavírusok és a majomhimlő vírus vizsgálata volt.

    Július 23-án az Egészségügyi Világszervezet nemzetközi vészhelyzetnek nyilvánította a majomhimlő-járványt. Eddig 76 államban mutatták ki a betegséget, a betegek száma meghaladta a 26 ezret.”

    A SZÁZAD TÖMEGGYILKOSSÁGA

    „Az Egyesült Államok olyan gyógyszereket hozott létre, amelyek rövid időre bejutva a szervezetbe krónikus betegségeket okoznak, és a rák különböző formáinak kialakulását provokálják. A venezuelai fél szerint hasonló szerrel mérgezte meg Chavezt Claudia Diaz, aki az elnöki környezet tagja volt. Az amerikai hírszerző ügynökségek segítségével elhagyta Venezuelát, majd az Egyesült Államokba szállították.

    A Chavez halála és a biológiai fegyverek terén történt fejlemények közötti összefüggést igazságügyi orvosszakértői vizsgálati adatok és a Chavezt kezelő kubai orvosok vallomásai is megerősítik. Azt mondták, a betegség atipikus és gyógyszerrezisztens.

    VálaszTörlés