2022. augusztus 15., hétfő

Kissinger: az USA a háború szélén áll Oroszországgal és Kínával

Ezzel a kínos figyelmeztetéssel lepi meg olvasóit a 99 éves Henry Kissinger, aki a Wall Street Journalnek nyilatkozott. Az USA egykori külügyminisztere, aki előkészítette a történelmi fontosság amerikai-kínai paktumot ötven évvel ezelőtt az antikommunista Nixon elnök és a kulturális forradalom vérfürdőjét vezénylő Mao elnök között, nagyon fontosnak tartja az egyensúlyt a nagyhatalmak között. Most ez […]


https://fuhu.hu/kissinger-az-usa-a-haboru-szelen-all-oroszorszaggal-es-kinaval/
#Háború, #HenryKissinger, #Hitler, #Kína, #Oroszország, #Ukrajna, #USA, #WinstonChurchill

1 megjegyzés:

  1. KISSINGER SZOKÁSA SZERINT HAZUDIK, HISZEN USRAHELL FOLYAMATOSAN HÁBORÚBAN ÁLL 1945 ÓTA MINDEN OLYAN ORSZÁGGAL AHOL ANYAGI HASZNOT REMÉL és ÁRTATLANOK VÉRÉT ONTHATJA!!!...- BOSSZÚÁLLÓ ISTENÜK KÍVÁNALMAI SZERINT!!!
    A kolóniaistenek a kolóniák létrehozásával az anyagi vetület mintázatát, csomósodásokat és azok hálózatát - lásd emberi agy ideghálózata, világegyetem anyagi hálózatrendszere, stb. - hozták létre.
    Azonos egyszerű lélekstruktúrák szinte alig eltérően értelmeznek, gonolkoznak, tárolnak, észlelnek bármilyen információról és bármilyen információt.
    A minimális eltérésük miatt különíthetők ha kiemeljük őket a kolóniaisten kollektív tudatából, de azzal semmilyen módon nem nyilváníthatjuk őket autonómnak.
    Látszólagosan a kollektív tudat magasabb szintű mint akár egyetlen kolónialélek tudata. Nem így van. A kollektív tudat a kolóniaisten tudata, aminek része a kolónialelkek tudata.
    A kolóniaisten és ezáltal a kollektív tudat felső intelligencia határa a kolóniaisten tudati struktúrája, és ha az összes világegyetem összes kolóniaistenének és összes kolónialelkének a tudatát egyesítenénk, akkor sem lenne magasabb intelligencia mint az alapstruktúrájuk.
    A lényeg pontosan itt van. A szimulációkban nem ismerik ennek a megoldását. Azt gondolják, a kollektivizálás minden módon megoldást jelent, úgy Lent mint Fent.
    Ha ez így lenne, már a kolóniaistenek hegemóniája bekövetkezett volna és ezzel párhuzamosan megsemmisült volna minden az anyagi vetületből. Minden. Még ezt az álmot sem álmodnánk ami itt van.
    A lélek független mindettől az anyagi vetülettől.
    ...és alapvetően kétfajta lélekstruktúra van, kolónia és nem kolónia lélek!!!

    VálaszTörlés