2022. augusztus 21., vasárnap

Lavrov szó nélkül távozott

Szergej, mit akartok valójában? – kérdezte Tony Blinken amerikai külügyminiszter az orosz diplomácia vezetőjét utolsó találkozásuk során Putyin ukrajnai agressziója előtt – számolt be most a Washington Post. Szergej Lavrov válaszul szó nélkül kisétált. Egy hónappal később megindult az orosz hadsereg Ukrajna ellen noha azt addig mindenki cáfolta az orosz vezetők közül – beleértve az […]


https://fuhu.hu/lavrov-szo-nelkul-tavozott/
#AnthonyBlinken, #SzergejLavrov, #Tűzszünet, #Ukrajna, #Zelenszkij

1 megjegyzés:

  1. Alekszandr Dugint Putyin főideológusaként jegyzik. Eddig ilyen szinten nem volt "hír" a tisztogatás, csak az oligarhák potyogtak az emeletekről, vagy kaptak precíziós rakétatalálatot. Na jó, rengeteg hadfi, FSZB-s és az energetikai bizniszbe beépített ügynök és egyéb kulcsfigura lett erőszakos halál "szenvedélybetegségének" áldozata.

    Ez most kicsit más. Durvulni fog a helyzet. Nem véletlen utalgatok ám a titkosszolgálatok szerepére és arra sem, hogy múlt évben már bennünket is fenyegethetett egy ilyen "végzet"...
    Dugin lánya már az Örök vadászmezőkön építi a neoszocialista hun-szkíta birodalmiságot. Nem zárom ki, hogy a kíniak keze is benne lehet a bombasztikus élményben, vagy a japánoké..., de mindegy is.
    Nehéz erre mit mondani, mert Lázárt tolják előre, Pintérnek látszóval még elvégeztetnek kis fusimunkát...szóval itt főispánokkal akár még saját alispánságok is lehetnek, első éjszaka jógával, deresekkel...pallós joggal.
    Persze ez is csakis alkotmánytalanul és "demokratikusan"!!!
    https://www.youtube.com/watch?v=rHc751TJuQk

    VálaszTörlés