2022. augusztus 2., kedd

Mai kérdés - Ön szerint Rogán Antal utasítása miatt nem tiltakoznak hangosabban az ellenzéki pártok?

“A Szabad Európa azonban beszámol arról, hogy egy magát megnevezni nem kívánó MSZP politikus kijelentette: üzenetet kaptak Rogán Antaltól…Kuss! Persze nem ilyen durván, de a lényeg ez. Rogán Antalnak megvannak a kapcsolattartói minden ellenzéki szervezetben. Ők tudatják az érintettekkel, hogy mi a hatalom kívánsága, és mit kapnak cserébe, ha azt teljesítik.” [yop_poll id=”200″]


https://fuhu.hu/mai-kerdes-on-szerint-rogan-antal-utasitasa-miatt-nem-tiltakoznak-hangosabban-az-ellenzeki-partok/
#Ellenzék, #Kuss, #RogánAntal, #Üzenet

1 megjegyzés:

  1. ÖRDÖGÉRA!!!
    http://web.t-online.hu/apuska/media/8/03__Ordogera.mp3
    Nincs itt mellébeszélésnek helye, mert ahhoz, hogy tisztán lássuk, ki az ember és ki a zsidó, szét kell válogatni a közeget, ha tetszik ez, ha nem. Ez a háború logikus velejárója, de amíg szellemében nem képes valaki úgy gondolkozni, hogy különbséget tegyen, addig nem lesz képes eligazodni az új közegében sem. Tudatosítani kell, hogy a magát zsidónak nevezõ, ellenség! Önmaga és mindenki más ellensége is, vagy rejtetten, vagy nyíltan, vagy tudottan, vagy tudattalanul, de az. Nem csak azért, mert a tudata Talmuddal fertõzött gyilkos tudat, hanem azért, mert olyanok irányítják õket, akik már régen megérettek a bitóra. A magyar „társadalom” zsidómentesítése nem lesz egyszerû folyamat, mert sokan nem is akarják megérteni, hogy nem emberekrõl van szó, hanem a hazugság kétlábon járó fertõt terjesztõirõl, akik mindet megfertõznek, amihez hozzáérnek. Ha valaki ezt megérti, az ne gyûlöletbõl tegye, de logikusan vonja le a következtetést, hogy a zsidó parazitizmus kiirtása mindenki kötelessége! Persze az érzelmek közrejátszanak, mert ugye a teljes „magyar” vezérkart ki lehetne ezen az alapon iktatni és ki is kell! Mind egy szálig el kell kaszálni azokat, akik nemzetellenesen, hazátlan és mégis hazaáruló módon szövetkeztek jahvéval. Nincs apelláta, pusztulniuk kell, vagy különben az értelem, az igazság pusztul tovább!Egyszerû a képlet, mert a harcot ésszel vívják, de kéz kell, aki végrehajtja az ítéletet és hóhérok kerestetnek! Becsületes magyar emberek, akik képesek és készek végrehajtani az operációt és kimetszeni a nemzettestbõl minden fertõzött részt. Mocskos, véres munka lesz, de elkerülhetetlen, de „demokratikus” keretek között remekül megoldható.
    A háború zajlik és áldozatok nélkül nem képzelhetõ el sem a gyõzelem, sem a vereség. Vereség az, amiben most vagyunk, s gyõzelem az, amire normális ember nem vágyik, de harc nélkül esélye sincs a túlélésre, génjei átörökítésére. Az életösztön erre sarkall, s bár nem szívesen mondom, de mielõtt egyre többen önmagukkal készülnek el végezni, fontolják meg, hogy elõtte küldetésbe mennek!

    VálaszTörlés