2022. augusztus 5., péntek

Orbán: gazdaságaink a csőd szélén állnak

Furcsa vallomással lepte meg amerikai vendéglátóit a magyar miniszterelnök Dallasban, aki sietett a csődért felelőssé tenni a globalista liberális elitet és az ukrajnai háborút. Korábban Budapesten kijelentette, hogy Ukrajnában nem lenne háború, ha Trump maradt volna a Fehér Házban, Angela Merkel pedig a német kormány élén. Mind Trump mind Merkel jó kapcsolatokat ápolt Vlagyimir Putyinnal […]


https://fuhu.hu/orban-gazdasagaink-a-csod-szelen-allnak/
#BankOfEngland, #Csőd, #Dallas, #Meloni, #Merkel, #Orbán, #Trump

1 megjegyzés:

  1. A zsidóknak veszniük kell, vagy így, vagy úgy! Felszámolni hazugságaikat, fegyvereiket, telepeiket, lopott hazugságokra épülő „kultúrájukat” és egész mivoltukat szükségszerű és elkerülhetetlen végzetük! Szerepüket betöltötték, amit lehetett, ártottak azoknak, akiknek csak lehet.

    További esetleges létezésünk értelmetlen pedig a színház és a tettetés az, ami igazán kóros és mellőzhető, hiszen ami nem szükségszerű, az valójában minden fölösleges!!!

    Ugyanis a TE RAM TU = TEREMTŐ (t)ÖRVÉN(ye) mindennek meg van a maga rendeltetése.
    A zsidóké mindörökre az isteni ellenére lenni míg MAGyaroké az ÉLET és tudás őrzése és átörökítése!!!
    Miért kell különbséget tenni, tehát? Mert a zsidó=dózis soha nem lehet MAG(yar)-ból eredő, s aki magyar mivolta ellenére elzsidósodott, annak sorközösség –vállalásban is osztozkodnia kell ezzel a parazita programmal!!!
    http://web.t-online.hu/apuska/media/6/01__Mandragora.mp3

    VálaszTörlés