2022. augusztus 22., hétfő

Orbán isteni küldetése

“Kezd nagyon elegem lenni a sok tudatlan agyament emberből, aki támadják apámat és a kormányát. Fel vannak háborodva, hogy kijelentette, ha kell teljes készültséget sőt kijárási tilalmat rendel el. Én már régen megtettem volna a helyében” – tudatta a világgal Orbán Gáspár. A miniszterelnök szépreményű fia, aki nemrég állam költségen végezte el Nagy Britannia legfelső […]


https://fuhu.hu/orban-isteni-kuldetese/
#Caucescu, #Isten, #OrbánGáspár, #OrbánViktor

1 megjegyzés:

  1. A kétproblémás népcsoport a cigányok és tenyésztőik, a világban szerte és rátelepedve az adott nemzettestre az ún. globalista-cionista-talmudista-liberális-fasiszta ún. zsidó-cigányok.
    Mindkét a hazánkban idegenként élő csoport kiemelt nemzetközi politikai és sajtófigyelmet kap.
    Leginkább az történik, mikor vélt sérelem éri valamelyiket, akkor először a nemzetközi sajtó nyilvánossága elé táródnak az események, New Yorktól Brüsszelig hangos a vidék az ajvékolástól, hiszen a sajtótámogatás a hazánkban is jelen lévő idegenek, a zsidók kezében van szinte az egész „fejlett” nyugaton.
    Ennek tükrében a hazai zsidó hiszti a médiapluralizmusról kissé túllihegettnek tűnik.
    Úgy tűnik fel: nincs sajtószabadság akkor, ha nem az ő kezükben van minden médiacsatorna, amivel az embereket el lehet érni és a gondolkodásukat, döntéseiket a nekik megfelelő irányba lehet terelni.
    Manapság nagyon érdekes selypegni és/vagy raccsolva „észt osztva” hallani levitézlett bukott pénzügyminisztereket mondjuk a Friderikusz podcast adásaiban, ami a tevékenységük kapcsán igen nagy személyes bátorságra és valószínűtlenül vastag arcbőrre vall.
    Persze valószínűleg a javunkat és a vérünket akarják (mindenáron!!!), hiszen mindannyian, a műsorvezetőt is beleértve fajtatiszta cionista-fasiszta zsidók!!!
    Nos, így lehet ezzel a zsici buzernyák, jelenleg az ún. Orbán Gáspárella is...

    VálaszTörlés