2022. augusztus 7., vasárnap

UGYANAZOK?

„Ha valakinek kétségei lennének afelől, hogy a progresszív liberálisok és a kommunisták ugyanazok, csak kérdezzenek bennünket, magyarokat, mi mindkettővel harcoltunk már, és ők igenis ugyanazok.” Orbán Viktor ismételte el ezt a gyakran elmondott véleményét Dallasban, az amerikai szélsőjobb konferenciáján tartott előadásában. A székesfehérvári gimnázium egykori KISZ-titkára, a Liberális Internacionálé egykori alelnöke Pontosan tudja, hogy ez […]


https://fuhu.hu/ugyanazok/
#Fidesz, #KiszTitkár, #Konzervatív, #Liberális, #Orbán

1 megjegyzés:

  1. A zsidult agyúak már ezen képtelenek továbblépni, hogy miként lehet valami fizikai…- ha nem materiális!?
    A titkos szolgaállatok pedig csak faxfejekből állnak, idomított kutyák és megbízhatatlan árulók, mert érdekeket szolgálnak, mindig az adott háttérhatalmi páholy életképtelenné keresztezett ölebei.
    Faxfej hazugságtenger ez az egész földi szimuláció, ami már régen megérett a nihilizációra, csak már most jó lenne megtenni, nem 2030-ig várni, amíg parádézni szándékozik a felcsúti pávián!!!
    UGYANIS a NEM KOLÓNIALELKEKNÉL NINCSENEK KIVÁLASZTOTTAK, csak katonák és nem katonák, akik teszik a dolgukat és nihilizálnak mindent és mindenkit, aki szenvedést hoz létre.
    Tök mindegy ehhez, hogy én vagy más nem kolónialélek él-e vagy végre kijut ebből a pokolból. Ez csak a zsidóknak jó világ, meg a többi paraZitának... mivel a szimuláció parazita algoritmusú!!!

    VálaszTörlés